Σάββατο , 4 Μάιος 2024
Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 4 Μύθοι για το ψήσιμο στα εστιατόρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΕΣΤΙΑΣΗ

4 Μύθοι για το ψήσιμο στα εστιατόρια

 

Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Krusteaz Professional

Οι λύσεις ψησίματος με ταχύτητα και γρατσουνιές μπορούν να ταιριάζουν άψογα στις κουζίνες και τους προϋπολογισμούς των εστιατορίων παρά ορισμένες διάχυτες παρερμηνείες Ακολουθούν τέσσερις μύθοι σχετικά με τις πωλήσεις επιδορπίων και το ψήσιμο στο σπίτι που καταρρίπτονται.

Μύθος #1: Οι καταναλωτές παραλείπουν το επιδόρπιο όταν τρώνε έξω

Ενώ οι τάσεις για την υγεία εξακολουθούν να οδηγούν σε ορισμένες αγοραστικές αποφάσεις στα εστιατόρια, αυτό δεν βλάπτει συνολικά τις πωλήσεις γλυκών. Σύμφωνα με την Έκθεση καταναλωτικής τάσης για επιδόρπια 2021 της Technomic, το 80% των καταναλωτών λέει ότι τους επόμενους τρεις μήνες, σκοπεύουν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τον αριθμό των επιδορπίων που παραγγέλνουν για φαγητό σε εστιατόρια. Αυτό αντανακλά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη από τα τελευταία χρόνια. Το 38% των καταναλωτών λέει τώρα ότι τρώνε επιδόρπια μετά από ένα γεύμα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα σε σύγκριση με 24% το 2019.

Η προσφορά ποιοτικών, σπιτικών αρτοσκευασμάτων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις με τους πελάτες που επιλέγουν μια περιστασιακή απόλαυση.

Μύθος #2: Η παρασκευή τέλειων αρτοσκευασμάτων απαιτεί επαγγελματική κατάρτιση

Πράγματι, η ποιότητα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που αναζητούν οι καταναλωτές στο μενού επιδορπίων: Σύμφωνα με την έκθεση Dessert 2021 της Technomic , η “καλή αξία” – δηλαδή η αντιληπτή διαφορά μεταξύ ποιότητας και τιμής – είναι ο Νο. 1 πιο σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουν υπόψη οι καταναλωτές όταν αποφασίζουν τι να παραγγείλετε ως επιδόρπιο. Οι σπιτικές προσφορές, ειδικά τα αρτοσκευάσματα, έχουν ένα πλεονέκτημα εδώ, καθώς το 55% των καταναλωτών λέει ότι τα επιδόρπια που παρασκευάζονται με «πραγματικά» υλικά είναι πολύ ελκυστικά και το 22% λέει ότι αναζητά προσφορές «φτιαγμένα από την αρχή».

Ωστόσο, η εργασία είναι επί του παρόντος στο επίκεντρο των χειριστών και η αναζήτηση αφοσιωμένων αρτοποιών για το προσωπικό δεν είναι πάντα εφικτή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η προσφορά υψηλής ποιότητας, σπιτικών αρτοσκευασμάτων είναι εκτός τραπεζιού. Τα προϊόντα που ξεπερνούν την ταχύτητα, όπως τα Ready to Bake Batters από την Krusteaz Professional, δεν απαιτούν ειδική εκπαίδευση, ενώ βοηθούν τα εστιατόρια να αξιοποιήσουν την ελκυστικότητα των φρέσκων από το φούρνο.

Μύθος #3: Το ψήσιμο είναι ακατάστατο ή σπάταλο

Με παρόμοιο τρόπο, η πιθανή ακαταστασία που συνεπάγεται το ψήσιμο στο ξυστό μπορεί να αποτελεί ανησυχία για τους χειριστές που παρακολουθούν την αποδοτικότητα της εργασίας. Η μέτρηση και η ανάμειξη κάθε συστατικού μιας συνταγής σημαίνει πλύσιμο πρόσθετων εργαλείων και πιάτων και μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο χώρο εργασίας. Η αγορά μεμονωμένων συστατικών σημαίνει ότι υπάρχει επίσης μεγαλύτερος κίνδυνος σπατάλης τροφίμων – για παράδειγμα, το αλεύρι, η ζάχαρη και τα αυγά θα χαλάσουν ή θα εξαντληθούν με διαφορετικούς ρυθμούς.

Γι’ αυτό τα έτοιμα κουρκούπια δίνουν προτεραιότητα στο ψήσιμο χωρίς προβλήματα. Με μηδενική προετοιμασία ή ανάμειξη πριν από το ψήσιμο, τα εστιατόρια μπορούν να μειώσουν περαιτέρω τις απαιτήσεις εργασίας και να αυξήσουν τα περιθώρια για τα αρτοσκευάσματα.

Μύθος #4: Οι προσαρμοσμένες συνταγές απαιτούν πρόσθετο απόθεμα

Η έκθεση 2021 Dessert της Technomic τονίζει τα ανανεωμένα κλασικά ως τάση που οδηγεί τις πωλήσεις στα εστιατόρια. Από απλές αναβαθμίσεις έως αντισυμβατικές γεύσεις, η προσθήκη χαρακτηριστικής γεύσης σε ένα απλό κέικ, μάφιν ή μπράουνι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το μενού γλυκών ενός εστιατορίου από τους ανταγωνιστές του.

Τα κουρκούπια γρατσουνίσματος ταχύτητας επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν τα ψημένα προϊόντα όσο θέλουν: Απλώς προσθέστε υλικά στο κουρκούτι ή γαρνίρετε με γαρνιτούρες μόλις ψηθούν.

Η ζύμη για μπράουνι σε σακούλα Ready to Bake της Krusteaz Professional και η ζύμη για κέικ•Μάφιν σε σακούλα είναι έτοιμα να στύψουν απευθείας σε φλιτζάνια ψησίματος ή ταψιά—δεν απαιτείται μέτρηση ή ανάμειξη. Χωρίς την ανάγκη για πρόσθετα είδη στον κατάλογο εστιατορίων ή πρόσθετη εκπαίδευση για το προσωπικό, οι εστιάτορες μπορούν να αποτρέψουν πιθανές προκλήσεις και να αξιοποιήσουν όλα τα ελκυστικά που έχουν να προσφέρουν τα σπιτικά αρτοσκευάσματα.

Τα κουρκούπια Ready to Bake είναι η νεότερη καινοτομία στο χαρτοφυλάκιο της Krusteaz Professional, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τα Νο. 1 μείγματα τηγανιτών και βαφλών που προτείνει ο χειριστής, σύμφωνα με μια έκθεση Datassential του 2022, και μια πλήρη σειρά ευέλικτων, ελεγμένων στο πεδίο προϊόντων ψησίματος και ψησίματος.

Leave a comment

Kατηγορίες

Related Articles

ΕΣΤΙΑΣΗΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το καλλιτεχνικό Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα αναδείχθηκε ως ο σπόρος της...

ΕΣΤΙΑΣΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το Παγκόσμιο Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα αναδείχθηκε ως ο σπόρος της...

ΕΣΤΙΑΣΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το Επιστημονικό Δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα έσπειρε το σπόρο της αλλαγής...

ΕΣΤΙΑΣΗΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

Το Πανελλαδικό δίκτυο του ΠΑΣΚΕΔΙ

Πριν από δύο δεκαετίες, μια φλογερή ιδέα άνθισε στο ρεύμα της εποχής....