Σ.Βαλυράκης: Το τελευταίο «αντίο» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ (φώτο)

Ιανουάριος 28, 2021
kideia-sifi-valiraki-2

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, στο νεκροταφείο του Παπάγου.

Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, μαζί με τους δύο γιους τους είπαν το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι επρόκειτο για ατύχημα, ενδεχομένως ο Σήφης Βαλυράκης να γλίστρισε ή και να λιποθύμησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας.

Ωστόσο, μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με ένα ιδιοκτήτη ψαροκάϊκου ο οποίος έκανε δύο γύρους γύρω από τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη προκαλώντας κυματισμό. Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κατέληξε στη θάλασσα και να χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενδεχομένως και του άλλου που προκάλεσε τον κυματισμό.

Ο θάνατός του επήλθε από μοιραία χτυπήματα από την προπέλα στο κεφάλι. Η σύζυγός του μετά την εμφάνιση των μαρτύρων με επιστολή της στον υπουργό Ναυτικλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συζύγου της.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους