Ο Τάκης Ζαχαράτος «τρολάρει» την Ματίνα Παγώνη – Επικό βίντεο

12 Ιανουαρίου, 2021
zaxaratos

O Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Ματίνα Παγώνη και με σατιρική διάθεση μας προειδοποιεί πως δεν θα κάνουμε ούτε Απόκριες καθώς «ο κορωνοϊός μας χορεύει τσάμικο».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μετά τον Νίκο Χαρδιαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα έπιασε… στο στόμα του και την Ματίνα Παγώνη, την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Σαν άλλη Παγώνη λοιπόν δίνει τις δικές του «εκτιμήσεις» για τις Απόκριες εν μέσω της πανδημίας: «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν το κλειστό λιανεμόριο, τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα, οι ανθρώπινες σχέσεις στο δεύτερο lockdown, το Survivor, αλλά και οι εξορμήσεις των Ελλήνων σελέμπριτι στο Ντουμπάι.

Πάντως υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Παγώνη το είπε στις 8 Ιανουαρίου και στον Ιορδάνη Χασαπόλουλο πως Απόκριες δεν θα κάνουμε: «Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες πόσο θα κρατηθούν τα μέτρα. Είναι δύσκολες μέρες, το ξέρουμε όλοι. Καρναβάλι δε θα γίνει, είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να γίνονται καρναβάλια; Χτες ήταν λίγα τα κρούσματα, αλλά ήταν πολύ λίγα και τα τεστ. Πάντα τις αργίες δεν μπορούν να γίνουν πολλά τεστ»
.ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter



Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους