Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από τα κλαμπ στα Λαδάδικα

16 Δεκεμβρίου, 2019
Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από τα κλαμπ στα Λαδάδικα
Γκανγκστερικό σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη - Ομάδα περίπου 30 ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους άνοιξε πυρ έξω από κλαμπ.

Γκανγκστερικό σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, με ομάδα περίπου 30 ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να ανοίγει πυρ λίγο μετά τη 1 στην οδό Παγγαίου έξω από κλαμπ. Στη συνέχεια τα άτομα επιβιβάστηκαν σε οχήματα που είχαν αφήσει στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Σαλαμίνος και διέφυγαν.

 

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκάλεσε έντονη ταραχή και ανησυχία στους θαμώνες των καταστημάτων και τους περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά.

 

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές που απέκλεισαν τον χώρο.

 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλλέξει κάλυκες από το σημείο, αλλά και κουκούλες που χρησιμοποίησαν τα άτομα.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους