“Σάρωσε” την εστίαση της Καβάλας το υγειονομικό – Πρόστιμα 20.000 € – Λουκέτο σε καταστήματα!

10 Ιουνίου, 2020
“Σάρωσε” την εστίαση της Καβάλας το υγειονομικό – Πρόστιμα 20.000 € - Λουκέτο σε καταστήματα!
Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της διεύθυνσης υγείας της ΠΕ Καβάλας, η οποία το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 πραγματοποίησε εκτενείς ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στην Καβάλα.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της διεύθυνσης υγείας της ΠΕ Καβάλας, η οποία το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 πραγματοποίησε εκτενείς ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στην Καβάλα (μετά από καταγγελίες συμπολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες). Οι έλεγχοι έγιναν από τον νομίατρο Καβάλας Χρήστο Παπαδόπουλο και με τη συνοδεία αστυνομικών, και τα αποτελέσματά τους ήταν απρόσμενα.

Συγκεκριμένα, επέβαλλε πρόστιμα ύψους ως και 20.000 € για μη τήρηση των μέτρων για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού SARS-COV-2, ενώ έφτασε στο σημείο ακόμα και να διατάξει το κλείσιμο 2 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για 15 ημέρες!

Λεπτομέρειες για τους λόγους για τους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο μια μαρτυρία ενός συμπολίτη κάνει λόγο για ένα κατάστημα στο οποίο “έπεσε” πρόστιμο όχι λόγω συγχρωτισμού αλλά λόγω του πλήθους των καθισμάτων που διέθετε – αλλά και λόγω της παρουσίας 2 πελατών στο μπαρ, οι οποίοι και περίμεναν την διεκπεραίωση της παραγγελίας τους.

Με πληροφορίες από kavala-portal.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους