Η Ιωάννα Χαρδαλιά προμοτάρει πάρτι τη στιγμή που ο πατέρας της τρέχει και δε φτάνει με τα νέα κρούσματα

10 Ιουνίου, 2020
Η Ιωάννα Χαρδαλιά προμοτάρει πάρτι τη στιγμή που ο πατέρας της τρέχει και δε φτάνει με τα νέα κρούσματα
Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia!

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.

Βόλτες με φίλους και έξοδοι σε νυχτερινά μαγαζιά επανήλθαν στις αναρτήσεις της, με αποκορύφωμα το χθεσινό promo μέσω Insta-Story, για το πρώτο πάρτι του γνωστού παραλιακού μαγαζιού, τη στιγμή που η Πολιτική Προστασία και ο υφυπουργός πατέρας της, βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις εξετάζοντας τα επόμενα βήματα για την διαχείριση της αύξησης κρουσμάτων…

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό κάνει λάθος», δήλωσε προβληματισμένος χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς. Η Ιωάννα όμως κάνει ότι δεν ακούει. Εκτός αν σε αυτά τα πάρτι που διαφημίζει, πρόκειται να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι γενικοί κανόνες ασφαλείας που επιβάλλει μέσω προστίμων ο πατέρας της…

Δείτε την πρόσκληση της Ιωάννας Χαρδαλιά:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους