Κλείνει και… μπαίνει στην Εστίαση η αλυσίδα καταστημάτων Μacy’s

10 Φεβρουαρίου, 2020
Κλείνει και... μπαίνει στην Εστίαση η αλυσίδα καταστημάτων Μacy’s
Η αλυσίδα καταστημάτων Μacy’s ανακοίνωσε την Τρίτη ότι κλείνει 125 καταστήματά της και απολύει χιλιάδες υπαλλήλους - Στροφή στην Εστίαση!

Η αλυσίδα καταστημάτων Μacy’s ανακοίνωσε την Τρίτη ότι κλείνει 125 καταστήματά της και απολύει χιλιάδες υπαλλήλους, καθώς αγωνίζεται να ανταγωνιστεί την αγορά του Διαδικτύου! Τα καταστήματα, που θα κλείσουν, αντιπροσωπεύουν το ένα πέμπτο των συνολικών καταστημάτων της εταιρείας!

Η εταιρεία έχει τα κεντρικά της γραφεία στην Νέα Υόρκη, τα μόνα που θα παραμείνουν, καθώς θα κλείσει τα διοικητικά της γραφεία σε Σαν Φραντσίσκο και Σινσινάτι.

Στροφή στην Εστίαση

H Macy’s δοκιμάζει επίσης μια νέα μορφή μικρότερου καταστήματος, που βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο, αντί σε εμπορικό κέντρο. Το κατάστημα θα περιλαμβάνει ένα μείγμα προϊόντων της Macy’s, καθώς και επιλογές φαγητού και ποτών. Χθες άνοιξε την πρώτη του αποκαλούμενη Αγορά από τους Macy’s στο Ντάλας. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να κατασκευάσει τέσσερα ακόμη καταστήματα τέτοια αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Πηγή: thepresident.gr/


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους