Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφία

9 Φεβρουαρίου, 2020
Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφία
Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφία και είχε αποκαλύψει πρακτικές εταιρείας του χώρου.

Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφία και είχε αποκαλύψει πρακτικές εταιρείας του χώρου. Συγκεκριμένα, είχε καταγγείλει τη χρήση χημικών ουσιών, όπως τη χρήση φορμόλης σε ιχθυοκαλλιέργειες. Ο ιχθυολόγος κρίθηκε σήμερα αθώος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας. Σε προσωπικό του μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στη δικαστική του περιπέτεια.

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, είχε καταγγείλει τη χρήση χημικών ουσιών σε ιχθυοκαλλιέργειες καθώς και άλλες πρακτικές συγκεκριμένης εταιρείας του χώρου. Η εταιρεία κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητείται το ποσό του 1.000.0055 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη καθώς και μηνύσεις από τους υπαλλήλους της εταιρίας.

Πληροφορίες: lifo.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους