Η online παρουσία μας μεγαλώνει! Το ΠΑΣΚΕΔΙ σαρώνει στην ενημέρωση για την Εστίαση

8 Φεβρουαρίου, 2020
Η online παρουσία μας μεγαλώνει! Το ΠΑΣΚΕΔΙ σαρώνει στην ενημέρωση για την Εστίαση
Το paskedi.gr όντας η επίσημη ιστοσελίδα ενός ανεξάρτητου Σωματείου, αποτελεί τη δική διαδικτυακή "γωνιά" για σοβαρή ενημέρωση και ανάγνωση άρθρων που τα λένε έξω από τα δόντια.

Η διαρκής προσπάθειά μας για σωστή ενημέρωση και αρθρογραφία με άποψη σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Εστίασης, τον Τουρισμό, αλλά και ευρύτερα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, επιβραβεύεται καθημερινά με την εμπιστοσύνη σας. Το paskedi.gr όντας η επίσημη ιστοσελίδα ενός ανεξάρτητου Σωματείου, αποτελεί τη δική διαδικτυακή “γωνιά” για σοβαρή ενημέρωση και ανάγνωση άρθρων που τα λένε έξω από τα δόντια. Με πολλή δουλειά, καθημερινό κόπο, επαγγελματισμό και επαγρύπνηση, είμαστε περήφανοι να βλέπουμε τη δική σας ανταπόκριση να μεγαλώνει συνεχώς!

 

Αυτή τη στιγμή, το paskedi.gr έχει σκαρφαλώσει στη θέση 430.177 στον παγκόσμιο ιστό, με βάση τις μετρήσεις της Alexa.

 

Για να δούμε την ίδια στιγμή που το ανεξάρτητο Σωματείο του ΠΑΣΚΕΔΙ γνωρίζει την πανελλήνια αποδοχή των επισκεπτών, σε ποια θέση βρίσκονται στον παγκόσμιο, με βάση την επισκέψιμότητά τους, τα επίσημα site των κατεξοχήν αρμόδιων κρατικών οργάνων για την επιχειρηματικότητα και την Εστίαση:

 

ΠΟΕΣΕ

 

ΓΣΕΒΕΕ

 

Τι λένε τα στατιστικά για την επισκεψιμότητα του ΠΑΣΚΕΔΙ, σύμφωνα με το Google Analytics; Μια ματιά στα οργανικά searches την περίοδο Οκτωβρίου – Ιανουαρίου, είναι ενδεικτική:

 

Ξαναλέμε: δεν είμαστε ένα ενημερωτικό site, ούτε φυσικά λειτουργούμε εξαρτημένοι από χρηματοδοτήσεις. Είμαστε ένα ανεξάρτητο Σωματείο για τον κλάδο της Εστίασης. Και το γεγονός της ανεξάρτητης δράσης, μάς επιτρέπει να υποστηρίζουμε τον κλάδο μας με σθένος, ειλικρίνεια και τόλμη, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά του. Το “sport” πολλές φορές μπορεί να είναι επικίνδυνο, ή δαπανηρό, όπως στην περίπτωση της προσφυγής στο ΣτΕ. Ωστόσο, όσο έχουμε τη δική σας εμπιστοσύνη, είμαστε σε θέση να συνεχίζουμε τον αγώνα μας με μοναδικό στόχο το κέρδος των επιχειρηματιών Εστίασης και των Καταναλωτών!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους