Θεσσαλονίκη: “Λουκέτο” στο πολυώροφο πάρκινγκ στα δικαστήρια

Φεβ 14, 2020
Θεσσαλονίκη: "Λουκέτο" στο πολυώροφο πάρκινγκ στα δικαστήρια
Απροειδοποίητα κατέβασε ρολά χθες (σ.σ. 13/2) εξαιτίας οφειλών ο μεγάλος πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που βρίσκεται στην περιοχή των Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη.

Απροειδοποίητα κατέβασε ρολά χθες (σ.σ. 13/2) εξαιτίας οφειλών ο μεγάλος πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που βρίσκεται στην περιοχή των Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι υπέρογκες οφειλές της μισθώτριας εταιρείας προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) οδήγησαν τους δικαστικούς επιμελητές να κινήσουν τη διαδικασία έξωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό που όφειλε η μισθώτρια εταιρεία στην ΕΤΑΔ που κατέχει το ακίνητο στη συμβολή των οδών Κοντουριώτη και Ναυμαχίας Λήμνου ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ. Παρά τις οχλήσεις για τακτοποίηση των οφειλών δεν έγινε οποιαδήποτε κίνηση από τους μισθωτές γεγονός που οδήγησε στο σημερινό λουκέτο.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί οδηγοί που είχαν προπληρώσει το αντίτιμο για να σταθμεύουν εκεί τα οχήματά τους για τον μήνα Φεβρουάριο, αντίκρισαν εμβρόντητοι τα ρολά της εισόδου κατεβασμένα, μη γνωρίζοντας τις θα γίνει με το ποσό που κατέβαλαν.

Το συγκεκριμένο πάρκινγκ είναι από το μεγαλύτερο σε μέγεθος σε τόσο κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετούσε καθημερινά εκατοντάδες οδηγούς οχημάτων.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια διεκδικεί το πολυώροφο κτήριο – πάρκινγκ, ενώ επί δημαρχίας Μπουτάρη είχαν γίνει επαφές στην Αθήνα με αρμόδια στελέχη και είχε σταλεί σειρά εγγράφων, προσδοκώντας μια θετική απάντηση στο αίτημά του.

Πηγή: voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους