Η συνεργασία ΠΑΣΚΕΔΙ – Soundreef που άλλαξε τα δεδομένα στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην Ελλάδα

Φεβρουάριος 15, 2020
Η συνεργασία ΠΑΣΚΕΔΙ - Soundreef που άλλαξε τα δεδομένα στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην Ελλάδα
Η συνεργασία ΠΑΣΚΕΔΙ - Soundreef που άλλαξε τα δεδομένα στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα στην Ελλάδα. Η πρώτη και κορυφαία ΑΟΔ στην Ευρώπη - Αποκτήστε τη μουσική της ΣΗΜΕΡΑ.

Συμπληρώνοντας μόλις 1,5 χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα, η Soundreef, μετά την επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου πολιτισμού), στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας με το ΠΑΣΚΕΔΙ για τον κλάδο της Εστίασης, έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει το τοπίο στα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής στη χώρα μας.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις Εστίασης όπως καφέ, μπαρ, εστιατόρια, beach bar, ξενοδοχεία, μεγάλες αλυσίδες καφέ όπως Coffee Lab, ΒΕΑΤ, Autogrill κ.α. αλλά και οι μεγαλύτερες αλυσίδες internet gaming όπως τα Battlenet τα Inspot και τα Bits and Bytes εμπιστεύονται τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μουσικής της και τις άδειες δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που εκδίδει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα μεγάλα πλεονεκτήματα που δίνει η συνεργασία με την Soundreef για το κατάστημά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πλούσιο ρεπερτόριο με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής  (περισσότερα από 310.000 τραγούδια σε 43 webradios) που καλύπτει ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ καταστήματος (Ακούστε δείγματα μουσικής: http://www.soundreef.com/utilizzatori-di-musica/

 

 • Εύκολη χρήση της μουσικής πλατφόρμας της με προσωπικούς κωδικούς εισόδου για τον κάθε χρήστη

 • Άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής  για το ρεπερτόριο της  Soundreef  που σας εξασφαλίζει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από αμοιβές σε οργανισμούς συλλογικής  διαχείρισης όπως τη νεοσύστατη ΕΔΕΜ, την Αυτοδιαχείρηση, τον GEA αλλά και την ΕΥΕΔ

 

 • Επίσημη αναγνώριση από τον Ο.Π.Ι.

Ποια είναι η Soundreef®

Η Soundreef® είναι η πρώτη ΑΟΔ που αδειοδοτήθηκε στην Ευρώπη (από το Ηνωμένο Βασίλειο), αμέσως μόλις τέθηκε σε εφαρμογή η Οδηγία 2014/26/ΕΕ. Έκτοτε:

 • Δραστηριοποιείται σε 21 χώρες
 • Εκπροσωπεί περισσότερους από 35.000 δικαιούχους πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων
 • Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει περισσότερα από 310.000 τραγούδια
 • Το ρεπερτόριό της αποτελείται αποκλειστικά από ποιοτικά τραγούδια, πολλά από τα οποία έχουν ανέβει στην πρώτη θέση των charts στην Ευρώπη
 • Όλα τα τραγούδια της είναι ηχογραφημένα και μεταδίδονται online με τα υψηλότερα standards (320 kbs @16 bit)
 • Οι ακροατές της ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια το μήνα
 • Παραμένει η μεγαλύτερη ΑΟΔ στην Ευρώπη και επεκτείνεται συνεχώς!

Πώς αποκτώ την άδεια της Soundreef

Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής της Soundreef παρέχεται δωρεάν στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ με την συνδρομή μέλους:

 • To κόστος ετήσιας συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ ανέρχεται στα 230€
 • Το κόστος εξάμηνης συνδρομής του ΠΑΣΚΕΔΙ, για εποχιακά καταστήματα, ανέρχεται στα 150€

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Με τη συνδρομή σας αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο πλήρες ρεπερτόριο της Soundreef. Αυτό σημαίνει ότι η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της Soundreef στο κατάστημά σας για όλο αυτό το διάστημα.

 • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef, που σημαίνει ότι πλέον ΔΕΝ θα πληρώνετε ΕΥΕΔ, ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ, αν αναπαράγετε ΜΟΝΟ το ρεπερτόριο της Soundreef.
 • Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει επιπλέον και τα συγγενικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef που σημαίνει ότι ΔΕΝ πληρώνετε ούτε GEA!
 • Μπορείτε να μεταδώσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαλέγοντας ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε από τα 43 live κανάλια (web radios) της Soundreef με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής.

 

Θέλετε κι εσείς τη μουσική και τα προνόμια της Soundreef στο κατάστημά σας; Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας!

Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

 Αθήνα 2130 994018

Email: paskedi@paskedi.gr

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους