ΠΑΣΚΕΔΙ και Επιμελητήρια διοργανώνουν ημερίδες ενημέρωσης για Πνευματικά Δικαιώματα

Απρίλιος 22, 2018
ΠΑΣΚΕΔΙ και Επιμελητήρια διοργανώνουν ημερίδες ενημέρωσης για Πνευματικά Δικαιώματα
Επειδή θεωρούμε πως τα θέματα είναι κορυφαία, για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών σας, φροντίστε να ενημερωθούν τα κατά τόπους Επιμελητήρια για το ενδιαφέρον της ημερίδας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θεωρούμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε πως στείλαμε σε όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας επιστολή – πρόταση για από “κοινού συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων – ημερίδων” που θα λαμ­­βά­νουν χώρα στις εγκαταστά­σεις του Επιμελητηρίου με απώτερο στόχο την πληρέστερη και πιο εξει­δικευμένη ενημέρωση των επαγγελ­μα­τιών εστίασης και διασκέδασης που δραστη­ρι­οποιούνται στην περιοχή ευθύνης των, γύρω από γενι­κά θέματα που σας απασχολούν, αλλά που στο άμεσο μέλλον, θα σας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο, όπως:

1) Πνευματικά & Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής. (Πόσοι είναι οι Οργανισμοί που θα πρέπει να πληρώνετε και πόσοι θα είναι αυτοί που τώρα δεν γνωρίζετε, αλλά θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον στις πόρτες σας, απαιτώντας χρήματα).

2) ΑΕΠΙ & ΝΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΕΠΙ. Τι συμβαίνει; Ανάλυση με κάθε λεπτομέρεια.

3) Ποιοι νέοι φορείς μουσικής (ΟΣΔ) θα αξιώσουν οικονομικές απαιτήσεις, τη θερινή σαιζόν, στα καταστήματα Εστίασης;

4) Γνωρίζετε πώς να προφυλαχθείτε; Ο ΠΑΣΚΕΔΙ θα σας λύσει την κάθε απορία. Η γνώση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

5) Χιλιάδες Αγωγές διανέμει ο GEA, με αναδρομική ισχύ 5 ετών. Τα ποσά απαίτησης μόνο του GEA, στις περισσότερες υποθέσεις ξεπερνούν και τις 30.000 Ευρώ. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τέτοια ποσά; Υπάρχει λύση; Φυσικά. Μα πως; Να πως. StereoCloud.

6) Παρουσίαση και γνωριμία με το StereoCloud. Την μοναδική νόμιμη λύση του ΠΑΣΚΕΔΙ σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Συνάδελφοι,

Επειδή θεωρούμε πως τα θέματα είναι κορυφαία, για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών σας, φροντίστε να ενημερωθούν τα κατά τόπους Επιμελητήρια για το ενδιαφέρον σας, σχετικά με την συνδιοργάνωση της ημερίδας με τα πιο πάνω θέματα.

Θεσσαλονίκη, 22/4/2018

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ηλίας Καλιώρας

(Κιν. 6983161473)


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους