Καβάλα: άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη καντίνας

11 Νοεμβρίου, 2019
Καβάλα: άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη καντίνας
Εν ψυχρώ δολοφονία ενός ιδιοκτήτη καντίνας μέσα στον επαγγελματικό του χώρο, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Δυστυχώς, ένας ακόμα επαγγελματίας της Εστίασης έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στην Καβάλα. Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία ενός ιδιοκτήτη καντίνας μέσα στον επαγγελματικό του χώρο, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το 58χρονο θύμα βρέθηκε νεκρό το απόγευμα της Κυριακής (10.11) μέσα στην καντίνα του, η οποία βρίσκεται στη γέφυρα μετά το Πολύστυλο, στη στροφή για τους Φιλίππους (Σέλιανη).

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυρά πυροβόλου όπλου (πιθανώς από καραμπίνα) δίπλα στην επιχείρησή του, ενώ κοντά του βρέθηκαν οι κάλυκες από τα σκάγια, αλλά όχι το όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 58χρονου βρισκόταν στην καντίνα τη στιγμή του πυροβολισμού.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους