Γεν. Γραμματέας Τουρισμού ο Κώστας Λούλης

13 Ιουλίου, 2019
Γεν. Γραμματέας Τουρισμού ο Κώστας Λούλης
Ο Βολιώτης επιχειρηματίας Κώστας Λούλης ορίστηκε γενικός γραμματέας Τουρισμού, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Διπλωματούχος της ελβετικής Σχολής

Γεν. Γραμματέας Τουρισμού ο Κώστας Λούλης

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας Κώστας Λούλης ορίστηκε γενικός γραμματέας Τουρισμού, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Διπλωματούχος της ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων, το 1975 ανέλαβε τη διεύθυνση των «Μύλων Λούλη», συνεχίζοντας για έκτη γενιά την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε στην Ηπειρο το 1782.

Τη διετία 1989-1991 διετέλεσε πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους, ενώ το 1990 απέκτησε την αρχαιότερη καθημερινή επαρχιακή εφημερίδα της Ελλάδας, τη «Θεσσαλία». Την περίοδο 1992-1994 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Επίσης, στο διάστημα 1998 – 2008 υπήρξε μέλος της οικονομικής επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος, με πρόεδρο τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Από το 2004 είναι επίτιμος πρόξενος της Ολλανδίας στην Κεντρική Ελλάδα (Θεσσαλία – Ηπειρος) και πρόεδρος του «Κληροδοτήματος Λούλη» στα Ιωάννινα. Το 2007, το Πανεπιστήμιο Κίνγκστον του απένειμε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους