Έγκλημα Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Ανατροπή με τον δράστη – Κοντά σε σύλληψη οι αρχές

26 Ιουλίου, 2019
Έγκλημα Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα - Ανατροπή με τον δράστη – Κοντά σε σύλληψη οι αρχές
Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, καθώς ήδη εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Έγκλημα Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Ανατροπή με τον δράστη – Κοντά σε σύλληψη οι αρχές

Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, καθώς ήδη εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Άλλος ήταν τελικά ο δράστης…

Την ίδια ώρα, όμως, έρχεται μια ανατροπή στην υπόθεση αναφορικά με τον δράστη: όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα – όπως ήταν γνωστό έως τώρα – αλλά ένας άγνωστος άνδρας!

Ο εν λόγω άνδρας περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε, πυροβόλησε και μετά άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο, ο οπoίος κείτονταν αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι.

Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, έχει αποτυπωθεί όλο το άγριο έγκλημα και η εικόνα του δράστη.

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/7 την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα και είναι χαρακτηριστική η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δράστης.

Με πληροφορίες από CNN.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους