Άλλη μια 80χρονη με πάγκο χωρίς άδεια στα «δίχτυα» της Αστυνομίας

8 Απριλίου, 2019
Άλλη μια 80χρονη με πάγκο χωρίς άδεια στα «δίχτυα» της Αστυνομίας
Με τη σειρά έχει πάρει η ελληνική Αστυνομία όλους τους «εγκληματίες», αφού σάλο έχει προκαλεί η κίνηση της αστυνομίας Κατερίνης να συλλάβει 80χρονονη στο Τμήμα

Άλλη μια 80χρονη με πάγκο χωρίς άδεια στα «δίχτυα» της Αστυνομίας

Με τη σειρά έχει πάρει η ελληνική Αστυνομία όλους τους «εγκληματίες», αφού σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση της αστυνομίας Κατερίνης να συλλάβει 80χρονονη στο Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας.

Το περιστατικό συνέβη βέβαια τον Μάρτιο, πριν την περιβόητη 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη. Η 80χρονη γιαγιά που πουλούσε χόρτα φαίνεται ότι προσήχθη και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, αλλά και να πληρώσει πρόστιμο 200€.

Αστυνομικοί της Κατερίνης, μετά από καταγγελία έφτασαν στο σημείο της οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές, που μάζεψε μόνη της για να τις πουλήσει.

Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στο Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και πιστοποιητικό υγείας. Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200€, αφέθηκε ελεύθερη.

Το θέμα, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί αφού πριν από λίγες ημέρες η ηλικιωμένη έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας.

Με πληροφορίες από voria.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους