Παίζεις μουσική στο μαγαζί σου; Θα το ρισκάρεις κι άλλο;

22 Ιανουαρίου, 2018
Παίζεις μουσική στο μαγαζί σου; Θα το ρισκάρεις κι άλλο;
<h5>Παίζεις μουσική στο μαγαζί σου; Θα το ρισκάρεις κι άλλο;</h5><p><br></p>

Καλώς ήλθατε στο StereoCloud.

Μην περιμένετε να λήξει η χρονιά, φοβούμενοι πως για 25 ημέρες που απομένουν, θα πληρώσετε ολόκληρο το 2017. ΛΑΘΟΣ!!! Εάν εγγραφείτε τώρα, οι άδειες μουσικής του ΠΑΣΚΕΔΙ StereoCloud, θα σας καλύπτουν έως 31 Δεκεμβρίου 2018. Θα είναι κρίμα γι΄αυτές τις 25 μέρες που απομένουν, να δεχθείτε μηνύσεις, αγωγές ή και ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ενώ μπορείτε να καλυφθείτε νομικά από τον ΠΑΣΚΕΔΙ…..

Δείτε το StereoCloud the Movie

Αν κι εσείς πρέπει να παίζετε μουσική στην επιχείρησή σας, έχετε ηχητική εγκατάσταση , τηλεοράσεις, τότε η νομοθεσία για σας είναι πολύ αυστηρή.

Όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τους εκπροσώπους των εισπρακτικών ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και GEA, θα αντιμετωπίσετε ακόμη και αυτόφωρη διαδικασία, αν δεν έχετε τα νομιμοποιητικά έγγραφα του StereoCloud.

Με το StereoCloud πλέον σας δίνεται η μοναδική δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας τέλεια Ελληνική και Ξένη μουσική με τρόπο απλό, οικονομικό, μα προπάντων νόμιμο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ξανά ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και GEA.

Οι λίστες της Ελληνικής μουσικής που σας προσφέρει το StereoCloud είναι Λαϊκά, Έντεχνα, Παραδοσιακά, Ρεμπέτικα, ενώ της Ξένης, Dance, Rock, Pop, Hip Hop, Lounge, Acoustic, Blues, Jazz, Classic, Latin, Country, Electronic. Επίσης υπάρχουν και αντίστοιχες λίστες με εκατοντάδες set remix non stop, για απαιτητικά μέλη.

Η μουσική του StereoCloud, μπορεί να αναπαραχθεί σε Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε σμαρτ φόν, με ένα απλό κλικ.

Γίνετε σήμερα κιόλας μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ και πληρώνοντας την συμβολική ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, απολαμβάνετε δωρεάν την ελεύθερη μουσική του StereoCloud αυθημερόν.

Με το StereoCloud θα έχετε κάθε στιγμή την καλύτερη μουσική, που καθημερινά ανανεώνεται, στο Εστιατόριο, στο Fast Food, στην Πιτσαρία, στο Μπουγατσατζίδικο, στο Μπαρ, στην Καφετέρια, στο Beach Bar, στο Catering, στην Αίθουσα Δεξιώσεων, στο Ξενοδοχείο, στον Ξενώνα, στο Κομμωτήριο, στο Εμπορικό κατάστημα, στο Super Market, στο Ιατρείο, στην Κλινική, στο Νοσοκομείο, στο Περίπτερο, στο Αεροπλάνα, στο Πλοίο, στο Τουριστικό Λεωφορείο, στο ΚΤΕΛ, στο ΤΑΞΙ.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους