Κίνηση ανθρωπιάς… “Στα καλά καθούμενα” – Η Εστίαση δείχνει πάλι το πρόσωπό της

5 Νοεμβρίου, 2020
Κίνηση ανθρωπιάς... "Στα καλά καθούμενα" - Η Εστίαση δείχνει πάλι το πρόσωπό της
Οι συνθήκες σε όλο τον κόσμο μπορεί να είναι δραματικές, αλλά οι άνθρωποι μπορούν πάντα να κάνουν τη διαφορά. Τι κι αν η Εστίαση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, περνά από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας της; Οι άνθρωποι της Εστίασης δεν χάνουν την ευκαιρία να αποδείξουν το πόσο Άνθρωποι είναι με πράξεις που μιλούν απευθείας από την καρδιά.
Το εστιατόριο “Στα καλά καθούμενα” στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει -και πάλι, μετά τη δωρέάν διάθεση απινιδωτή εντός καταστήματος για έκτακτη ανάγκη- να δείξει τον δρόμο με μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς που συγκινεί, προσφέρει, εμπνέει…
Καθημερινά 11:30-12:00 το κατάστημα ετοιμάζει δωρεάν φαγητό για τους ανθρώπους που λόγω της κατάστασης με τον περιορισμό του lockdown δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το συσσίτιο της Εκκλησίας.
Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: “Δεν υπάρχουν λοιπόν δύο ποιότητες φαγητών γιατί ΔΕΝ υπάρχουν και δύο ποιότητες ανθρώπων!!!!”

Περισσότερα εδώ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους