Κατάλογοι braille για καταστήματα εστίασης από την PrintStores

3 Ιουνίου, 2019
Κατάλογοι braille για καταστήματα εστίασης από την PrintStores
Σε μια ελληνική κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται, πολλές επιχειρήσεις αποφασίζουν να συμβαδίσουν με τα γεγονότα και να κάνουν τη διαφορά. Όπως το έκανε η PrintStores

Κατάλογοι braille για καταστήματα εστίασης από την PrintStores

Σε μια ελληνική κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται, πολλές επιχειρήσεις αποφασίζουν να συμβαδίσουν με τα γεγονότα και να κάνουν τη διαφορά.

Όπως το έκανε η PrintStores, η οποία ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της εποχής, δημιούργησε καταλόγους braille για καταστήματα εστίασης, εξυπηρετώντας χωρίς χρονοτριβές τόσο τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών, όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με τον άρτιο εξοπλισμό και τη μεγάλη πείρα που διαθέτει, η ομάδα της PrintStores κατασκευάζει τους ιδανικούς καταλόγους braille για εστιατόρια και καταστήματα εστίασης, προσφέροντας υψηλό αποτέλεσμα εκτύπωσης και εξαιρετικά πακέτα τιμών.

Σύγχρονες υπηρεσίες εκτύπωσης

Το εξειδικευμένο προσωπικό της PrintStores σχεδιάζει, εκτυπώνει και προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένο εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών.

Διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση και πολυετή πείρα, αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες προκειμένου να υλοποιήσει κάθε σχεδιαστικό project, επιφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Πρωτοπόρος στους καταλόγους braille

Η PrinStores αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εκτύπωση καταλόγων σε γραφή braille (μπράιγ), προσφέροντας την ιδανική λύση σε καταστήματα εστίασης που θέλουν να εξυπηρετήσουν άτομα με προβλήματα όρασης. Όπως συμβαίνει με κάθε έργο της PrintStores, η δημιουργία καταλόγου braille πραγματοποιείται με εξειδικευμένη τεχνολογική έρευνα και εφαρμογές καινοτομίας, υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το printstores.gr, που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Θεσσαλονίκης 1 Σέρρες Σερρών 62123

Τηλέφωνα: 23210 52010

E-mail: sales@printstores.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους