Γεύματα με βραβείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

16 Νοεμβρίου, 2018
Γεύματα με βραβείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου
Κανένας δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για το φαγητό που προσφέρεται στους ασθενείς στα νοσοκομεία. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να αλλάζει

Γεύματα με βραβείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Κανένας δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για το φαγητό που προσφέρεται στους ασθενείς στα νοσοκομεία. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να αλλάζει, ή τουλάχιστον, να μην ισχύει παντού! Το φαγητό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι τόσο εκλεκτό που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα New Trends & Innovations, στα Estia Awards 2019.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη, στην Αθήνα. Η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ στο πλαίσιο της εφαρμογής της ολικής ποιότητας, επικεντρωμένη στις ιδιαιτερότητες των πολιτών, έχει θέσει ως κύριο στόχο την παροχή ασφαλών και εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τον πολίτη, σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ συγχαίρει το σύνολο του προσωπικού του Τμήματος Διατροφής και όλους τους εμπλεκόμενους για την συγκεκριμένη βράβευση, που είναι αποτέλεσμα συστηματικής και μεθοδικής ομαδικής εργασίας.

Η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ο σεβασμός προς τον πολίτη υποχρέωσή μας, η διοίκηση συνεχίζει και θα συνεχίσει να επιδιώκει τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρονται στο νοσοκομείο μας, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας. 

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος: 

«Μετά από 2,5 χρόνια απομάκρυνσης των εργολάβων σίτισης και καθαριότητας και των συνεχών προσπαθειών βελτίωσης της παρεχόμενης διατροφής προς τον ασθενή, μια χρυσή διάκριση μεταξύ πολλών μεγάλων εταιρειών του χώρου εστίασης και γαστρονομίας απ’ όλη την Ελλάδα, απέσπασε το Τμήμα Διατροφής του ΠαΓΝΗ, καθώς με την υποψηφιότητά του με τίτλο «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας σε ένα Ελληνικό Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Η περίπτωση του Τμήματος Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου», έλαβε το χρυσό βραβείο (Gold), στην ενότητα New Trends & Innovations, στα Estia Awards 2019.

Με πληροφορίες από cretalive.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους