Είδε τον γιο του να πνίγεται σε πισίνα και έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (vid)

28 Ιουνίου, 2019
Είδε τον γιο του να πνίγεται σε πισίνα και έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (vid)
Ο μπαμπάς – ήρωας όπως τον αποκαλούν τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρισκόταν στην αυλή και έκανε κάποιες εργασίες για το σπίτι την ώρα που λίγα μέτρα πιο πέρα

Είδε τον γιο του να πνίγεται σε πισίνα και έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός σπιτιού η οποία δείχνει την αντίδραση ενός πατέρα που αντιλαμβάνεται ότι ο ενάμιση έτους γιός του Ρόκο, έχει πέσει στην πισίνα και κινδυνεύει να πνιγεί.

Ο μπαμπάς – ήρωας όπως τον αποκαλούν τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρισκόταν στην αυλή και έκανε κάποιες εργασίες για το σπίτι την ώρα που λίγα μέτρα πιο πέρα κοντά στην πισίνα του σπιτιού τους έπαιζε ο μικρό γιος της οικογένεια.

Η κάμερα καταγράφει τον μικρό αγόρι να παίζει με μια μπάλα. Στην συνέχεια η μπάλα πέφτει στην πισίνα ενώ και το μικρό παιδί στην προσπάθειά του να την πιάσει και πέφτει στην πισίνα. Σημειωτέων η πισίνα ήταν πίσω από ένα φράχτη οπότε ο πατέρας δεν είχε άμεση πρόσβαση σε αυτή.

Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι ο γιός του και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά αντί να πάει γύρω από τον φράχτη και να βουτήξει στην πισίνα, πραγματοποίησε ένα άλμα – βουτιά πάνω από τον φράχτη, την οποία οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι περιγράφουν ως άλμα του Σούπερμαν!

Μιλώντας στην τηλεόραση ο μπαμπάς ανέφερε: «το πατρικό ένστικτο χτύπησε. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πνίγετε παίρνεις την δύναμη του Σούπερμαν και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι πρέπει να το σώσεις».

Πηγή: Newsbomb.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους