«Άρωμα» Bollywood στην 84η ΔΕΘ 7-15 Σεπτεμβρίου

4 Σεπτεμβρίου, 2019
«Άρωμα» Bollywood στην 84η ΔΕΘ 7-15 Σεπτεμβρίου
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, ετοιμάζεται να καταπλήξει τα πλήθη σε μία μοναδική διοργάνωση με «άρωμα» Bollywood!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, ετοιμάζεται να καταπλήξει τα πλήθη σε μία μοναδική διοργάνωση με «άρωμα» Bollywood! Η Ινδία «παίρνει τη σκυτάλη» από τις ΗΠΑ που τιμήθηκε πέρυσι, για να προσθέσει το δικό της στίγμα στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας, με πλήθος καινοτόμων και επιχειρηματικών ιδεών αλλά και καθημερινά events, συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες, δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, κάνοντας το χώρο του εκθεσιακού κέντρου πόλο έλξης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, μια καθημερινή γιορτή για την Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά, στη φετινή ΔΕΘ θα τηρηθεί ένα πλαίσιο πιστό στην «χωρίς τσιγάρο» κουλτούρα, απαγορεύοντας αυστηρά το κάπνισμα στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να καπνίζουν μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα παρουσιάσει το συνολικό του όραμα για την ψηφιακή Ελλάδα, ενώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία έρευνας και διάσωσης που περιλαμβάνει προσομοίωση βολής μέσω 14 εξομοιωτών VR, εκπαίδευση ΟΥΚ, πτήση με F-16 και Helo Dunker απεγκλωβισμό από το Πολεμικό Ναυτικό. 

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς, την Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών και να δουν από κοντά το τμήμα της παλιάς γέφυρας του Αξιού (τύπου Μπέλεϋ), η οποία θα παρουσιαστεί από τη Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ). Τέλος, θα υπάρχει παιδικός στίβος μάχης, πύργος αναρρίχησης –καταρρίχησης, αλλά και δυνατότητα face painting.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχε τιμηθεί ξανά η χώρα της Ινδίας από τη ΔΕΘ και στο μεταξύ έχουν εδραιωθεί άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Φέτος η Νέα Ινδία που αναλαμβάνει τη σκυτάλη θα παρουσιάσει καινοτόμες τεχνολογίες, όχι μόνο στις παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις υφαντουργίας της, αλλά και μέσω εταιρειών της τεχνολογίας, της φαρμακοβιομηχανίας, ακόμα και της αεροδιαστημικής. Σημαντικό επίσης είναι το ειδικό τμήμα των start ups που διαθέτει και η διασύνδεσή τους με τις ελληνικές start ups που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Προσδοκία της φετινής ΔΕΘ είναι να ξεπεράσει το νούμερο των επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης που έζησε το δικό της «αμερικανικό όνειρο» και έφτασε πάνω από 283.853 επισκέπτες.

Αναλυτικό πρόγραμμα 84η ΔΕΘ 2019

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους