Αναψυκτήριο για 262.500€ ετησίως πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη

6 Φεβρουαρίου, 2019
Αναψυκτήριο για 262.500€ ετησίως πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη
Ακόμα μια επιχείρηση εστίασης πέρασε επίσημα στα χέρια του ομίλου «Dimera Group», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, στο πλαίσιο δημοπρασίας για τα επόμενα έξι χρόνια

Αναψυκτήριο για 262.500€ ετησίως πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα μια επιχείρηση εστίασης πέρασε επίσημα στα χέρια του ομίλου «Dimera Group», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, στο πλαίσιο δημοπρασίας για τα επόμενα έξι χρόνια, με δικαίωμα παράτασης άλλων τριών χρόνων. Πρόκειται για το πρώην αναψυκτήριο «Maison Crystal», που βρίσκεται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης» σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία της παραλίας της πόλης.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, η «Dimera» αναδείχθηκε πλειοδότης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κτιρίου και την επαναλειτουργία του ως αναψυκτηρίου έναντι του ποσού των 262.500 ευρώ ετησίως.

Η δημοπρασία διενεργήθηκε σήμερα (6/2) από την αρμόδια Επιτροπή Δημοπρασιών του δήμου Θεσσαλονίκης. Αναμένεται η κατοχύρωση του αποτελέσματος από την Οικονομική Επιτροπή και ακολούθως ο πλειοδότης θα υπογράψει τη σύμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δημοπρασία συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι, ενώ η εταιρία που πλειοδότησε θα αναλάβει και τη διαμόρφωση του χώρου.

Υπενθυμίζεται για την ιστορία ότι τα τελευταία χρόνια το πρώην «Maison Crystal», ιδιοκτησίας του δήμου Θεσσαλονίκης, είχε εγκαταλειφθεί πλήρως στη φθορά και η διοίκηση κίνησε τις διαδικασίες για την αξιοποίηση του χώρου, εφόσον κάνουμε λόγο για ένα εμπορικό σημείο με ιδιαίτερα μεγάλη αξία.

Με πληροφορίες από newsbeast.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους