Ζάκυνθος: φάρσα ήταν τελικά η φασαρία σε καφετέρια για τον αντικαπνιστικό

21 Φεβρουαρίου, 2020
Ζάκυνθος: φάρσα ήταν τελικά η φασαρία σε καφετέρια για τον αντικαπνιστικό
Φάρσα η φασαρία σε καφετέρια στη Ζάκυνθο για τον αντικαπνιστικό - Το δρώμενο διοργάνωσε θεατρική ομάδα.

Η “έφοδος” της Αστυνομίας σε καφετέρια, στο κέντρο της Ζακύνθου, για έλεγχο σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο, είχε πολλά απρόοπτα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zante Times, πολλοί ήταν εκείνοι που πιάστηκαν να καπνίζουν και έτσι έπεσαν τσουχτερά πρόστιμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο κατάστημα εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.

Οι θαμώνες τσακώθηκαν με τους αστυνομικούς που έκαναν εκείνη την ώρα ελέγχους. Μάλιστα, η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα μια έγκυος γυναίκα τρόμαξε τόσο από την ένταση που επικράτησε στο χώρο με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα νερά!

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι αληθινά, ωστόσο πρόκειται για ένα δρώμενο που διοργάνωσε θεατρική ομάδα το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, στο πλαίσιο της οποίας υποτίθεται ότι γίνεται έλεγχος για το πόσο εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος σε καφετέρια. Την φάρσα διοργάνωσε η Action Theater Team με μεγάλη επιτυχία καθώς οι περισσότεροι από τους θαμώνες το πίστεψαν…


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους