Υπερσύγχρονος απινιδωτής σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

4 Νοεμβρίου, 2019
Υπερσύγχρονος απινιδωτής σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
Το κατάστημα «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης απέκτησε υπερσύγχρονο απινιδωτή - Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 54.

Μια σημαντική πρωτοβουλία που δείχνει την ποιότητα και το ήθος των ανθρώπων της Εστίασης πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης απέκτησε υπερσύγχρονο απινιδωτή σε μια προσπάθεια να εξοπλιστεί κατάλληλα όπως οφείλει να κάνει κάθε σύγχρονο περιβάλλον που συνωστίζεται κόσμος. Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 54.

 

Μάλιστα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης, το κατάστημα κοινοποιεί προς όλους την παρουσία του εξοπλισμού καθώς και τη διάθεσιμότητά του για οποιαδήποτε αχρείαστη ανάγκη.

 

Η ανακοίνωση της επιχείρησης

 

«Είναι ίσως η σημαντικότερη προσπάθειά μας, σ’αυτά τα 23 χρόνια.

Από σήμερα και κάθε μέρα θα υπάρχει σε περίοπτη θέση στο κατάστημα, ένας υπερσύγχρονος Απινιδωτής, που αγοράστηκε από εμάς με ιδιωτικά κεφάλαια, και θα παρέχεται δημόσια σε όποιον το χρειαστεί.

Από τις 09:00 έως τις 03:00 περίπου, τις ώρες δηλαδή που λειτουργεί το εστιατόριο, θα μπορεί να βρει κάποιος αυτήν την σημαντική βοήθεια για να επαναφέρει στην ζωή έναν συνάνθρωπο μας που υπέστη ανακοπή.

Σύντομα θα δημιουργήσουμε ένα μάθημα πρώτων βοηθειών για όλους εσάς, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση για την λειτουργία ενός τόσο σπουδαίου μηχανήματος.

Σας παρακαλώ με την βοήθεια σας να μάθει όλη η Θεσσαλονίκη ότι σ’ αυτήν εδώ την γωνιά θα μπορεί να βρει όλες τις ώρες, ο καθένας, μια τόσο σημαντική βοήθεια.

Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά αν χρειαστεί, η βοήθειά του ας είναι καταλυτική!!!

Σας ευχαριστώ».

 

Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣΚΕΔΙ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους ιδιοκτήτες του καταστήματος για αυτή τη μεγάλη τους κίνηση!

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους