Υπεγράφη η συνεργασία ΕΦΕΤ – Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

17 Ιανουαρίου, 2019
Υπεγράφη η συνεργασία ΕΦΕΤ – Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Το νέο Πρωτόκολλο Συνεργασίας στοχεύει στον καλύτερο συντονισμό των ελεγκτικών μηχανισμών, τη διενέργεια κοινών ελέγχων και την από κοινού διαχείριση εκτάκτων περιστατικών

Φωτογραφία αρχείου

Υπεγράφη η συνεργασία ΕΦΕΤ – Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Υπογράφει σήμερα (σ.σ. 17/1) το πρωτόκολλο συνεργασίας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Το νέο Πρωτόκολλο Συνεργασίας στοχεύει στον καλύτερο συντονισμό των ελεγκτικών μηχανισμών, τη διενέργεια κοινών ελέγχων και την από κοινού διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, εποχιακών αναγκών και καταγγελιών στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων.

Οι υπογραφές «έπεσαν» σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονία κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) κ. Χρόνη Πολυχρονίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κύριος Χρόνης Πολυχρονίου δήλωσε τα εξής: «Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) συντονίζουν τις δυνάμεις τους, δηλαδή τις ελεγκτικές υπηρεσίες τους, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν περισσότερο ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα». 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους