Χρήση της μουσικής σας στο Youtube: εισπράξτε κάθε 3 μήνες τα κέρδη σας!

3 Ιανουαρίου, 2019
Χρήση της μουσικής σας στο Youtube: εισπράξτε κάθε 3 μήνες τα κέρδη σας!
Ξεκινώντας από την 1η Μαΐου, η Soundreef θα είναι σε θέση να παρέχει στους τραγουδοποιούς και τους στιχουργούς της με μηνιαίες αναφορές και τριμηνιαίες πληρωμές

Χρήση της μουσικής σας στο Youtube: εισπράξτε κάθε 3 μήνες τα κέρδη σας!

Ξεκινώντας από την 1η Μαΐου, η Soundreef θα είναι σε θέση να παρέχει στους τραγουδοποιούς και τους εκδότες της με μηνιαίες αναφορές και τριμηνιαίες πληρωμές για τη χρήση μουσικής στο Youtube.

Χάρη στη συμφωνία με τον γνωστό προμηθευτή ψηφιακών υπηρεσιών Digital Service Provider, η οποία ανακοινώθηκε λίγο πριν από 90 ημέρες, σήμερα η Soundreef γίνεται η πρώτη εταιρεία συλλογής που χρησιμοποιεί μηνιαίες αναφορές για το Youtube.

Οι χρόνοι είναι όλο και γρηγορότεροι για τους συνθέτες και τους στιχουργούς της Soundreef: από τις 20 Μαΐου μπορούν να βρουν τα κέρδη του Απριλίου που εμφανίζονται στην ενότητα «Statistics» του λογαριασμού Soundreef. Από τις 20 Ιουνίου βλέπουν τα κέρδη τους για τον Μάιο.

Με αυτό τον τρόπο, οι συνθέτες και οι στιχουργοί Soundreef θα παρακολουθούν μηνιαία:

-τα views των βίντεο που περιέχουν τη μουσική τους, για προβολές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου.

-τα αντίστοιχα κέρδη.

Οι πληρωμές στους δικαιούχους επεξεργάζονται στη συνέχεια ανά τρίμηνο, σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

·        30 Απριλίου

·        30 Ιουλίου

·        30 Οκτωβρίου

·        30 Ιανουαρίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους δημιουργούς μας και τους στιχουργούς όλο και πιο λεπτομερείς, γρήγορες, αναλυτικές και διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την αναπαραγωγή των τραγουδιών τους στο Youtube.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους