Ξηλώθηκαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα από καφέ στη Θεσσαλονίκη

10 Μαΐου, 2019
Ξηλώθηκαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα από καφέ στη Θεσσαλονίκη
Δύο επιχειρήσεις για την αφαίρεση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης.

Ξηλώθηκαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα από καφέ στη Θεσσαλονίκη

Δύο επιχειρήσεις για την αφαίρεση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, αφού τα δύο καταστήματα δεν διέθεταν τις απαιτούμενες άδειες κοινοχρήστου χώρου και έπρεπε άμεσα να αποδεσμεύσουν τους κοινόχρηστους χώρους. Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις έγιναν σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και με την συμμετοχή εργατών καθαριότητας.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους