Ξεσήκωσε το Twitter η προκλητική δήλωση της Ν.Μπακογιάννη – «θα το θυμάμαι αυτό που είπες σήμερα»

Μαρ 30, 2021
ntoramp

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας, προχώρησε σε μια άκρως προκλητική δήλωση, «χωρίζοντας» στα δύο τους πολίτες της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, τόνισε πως… «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα από το να πάω στην Κρήτη»!

Όπως είναι λογικό, η δήλωσή της αυτή, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, καθώς οι «απλοί και θνητοί» πολίτες αυτής της χώρας, παραμένουν εδώ και πέντε μήνες «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους, μη μπορώντας να πάνε στους συγγενείς τους που κατοικούν σε άλλο Δήμο ή να πιουν ένα καφέ.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως η κα Μπακογιάννη είναι βουλευτής που έχει εκλεχθεί στην περιφέρεια των Χανίων, οπότε δεν τίθεται θέμα παρανομίας. Ωστόσο η τοποθέτησή της ήταν εκείνη που ξεσήκωσε τους πάντες καθώς προώθησε τη θεσμική ανισότητα.

Στο Twitter όπως είναι λογικό τα σχόλια πήραν «φωτιά». Δείτε μερικά από τα πιο «καυτά» tweets:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους