Ξενοδοχείο διαφορετικό από τα υπόλοιπα στην Ολλανδία – Δωμάτια μέσα σε τεράστια βαρέλια (φώτο)

16 Ιανουαρίου, 2021
hotel-vareli

Οι λάτρεις του κρασιού που έχουν βρεθεί στην Ολλανδία δύσκολα να μην έχουν επισκεφθεί το ιδιαίτερο ξενοδοχείο, με τα δωμάτια που θυμίζουν τεράστια βαρέλια.

Το Hotel De Vrouwe van Stavoren, που βρίσκεται σε μια από τις παλαιότερες πόλεις της χώρας, το Stavouren, διαθέτει οκτώ βαρέλια κρασιού για τους επισκέπτες, τα οποία ήταν σε θέση να αποθηκεύσουν μεταξύ 15.000-23.000 λίτρα κρασί.

Σήμερα, είναι άνετα δωμάτια με διπλά κρεβάτια, ιδιωτικό μπάνιο και σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα μικρό σαλόνι με τηλεόραση.

Και φυσικά, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα μπουκάλι κρασί που τους περιμένει στο δωμάτιό τους και μπορούν επίσης να κατευθυνθούν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου θα βρουν ένα πλούσιο μενού ποτών και φαγητών.

 

Ένας μικρός αριθμός βαρελιών, προσφέρει επίσης ντους, σάουνα και εσωτερική μπανιέρα με υδρομασάζ για όσους αναζητούν μια νότα περιποίησης.

 

HOTEL RESTAURANT DE VROUWE VAN STAVOREN - Prices & Inn Reviews (The Netherlands) - Tripadvisor

Booking.com: Hotel De Vrouwe van Stavoren , Stavoren, Nederland - 1193 Hotelbeoordelingen . Boek nu je hotel!

Weirdest hotels around the world

 

Με τις στρογγυλές πόρτες τους, τα δωμάτια μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το Hobbiton, εκεί όπου ζούσαν δηλαδή τα Χόμπιτ από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Οι τιμές ξεκινούν από 162 λίρες ανά διανυκτέρευση στο Booking.com, για δύο άτομα που θα μοιραστούν τη διαμονή τους σε ένα βαρέλι κρασιού.

Δεν είναι το μόνο ξενοδοχείο που προσφέρει μια διαμονή αυτού του είδους. Στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού, ένα ξενοδοχείο προσφέρει στους παραθεριστές την ευκαιρία να κοιμηθούν σε γιγαντιαία βαρέλια που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν για τεκίλα. Βρίσκεται επίσης κοντά σε ένα αποστακτήριο τεκίλα για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τεκίλα και να κάνουν μια περιήγηση στον χώρο.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους