Ξενοδοχείο… από λουκάνικα στη Βαυαρία!

28 Ιανουαρίου, 2019
Ξενοδοχείο… από λουκάνικα στη Βαυαρία!
Ο συνδυασμός ενός Γερμανού κρεοπώλη και ενός ξενοδοχείου μπορεί να γίνει εντυπωσιακά περίεργος! Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η πραγματικότητα

Ξενοδοχείο… από λουκάνικα στη Βαυαρία! 

Ο συνδυασμός ενός Γερμανού κρεοπώλη και ενός ξενοδοχείου μπορεί να γίνει εντυπωσιακά περίεργος! Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η πραγματικότητα αφού το πρώτο ξενοδοχείο με διακόσμηση από λουκάνικα είναι γεγονός!

Design με φωτογραφίες από λουκάνικα κοσμούν τις ταπετσαρίες στους τοίχους, μαξιλαράκια σε σχήματα λουκάνικου στα κρεβάτια και λουκάνικα bratwurst κρέμονται από το ταβάνι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι αριθμοί των δωματίων είναι χαραγμένοι σε μαχαίρια κρεοπώλη και ακόμα και το… σαπούνι μοιάζει με λουκάνικο.

Όλα αυτά, την ώρα που το εστιατόριο «Wurstaurant» σερβίρει μια πλήρη ποικιλία πιάτων με κεντρικό συστατικό -τι άλλο παρά- το λουκάνικο, μεταξύ αυτών και παγωτό με γεύση λουκάνικο!

«Είναι ο απόλυτος παράδεισος του γερμανικού λουκάνικου και τον αγαπώ», δήλωσε ο Κλάους Μπέμπελ, ο κρεοπώλης που άνοιξε το ξενοδοχείο BB&BB στη Βαυαρία, δηλαδή Boebel Bratwurst Bed and Breakfast.

Στη διαμονή στα επτά δωμάτια του ιδιαίτερου αυτού ξενοδοχείου περιλαμβάνεται πρωινό που έχει φυσικά και λουκάνικο. Προτού φύγουν από το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν κρέατα από το κρεοπωλείο του Μπέμπελ ή να πάρουν μαθήματα μαγειρικής!

Πρωτότυπο ή τελείως τρελό; Θα φανεί!

Με πληροφορίες από parallaximag.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους