Η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα στο πλευρό των ιδιοκτητών και εργαζομένων στο χώρο της εστίασης

28 Μαΐου, 2020
Η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα στο πλευρό των ιδιοκτητών και εργαζομένων στο χώρο της εστίασης
Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου η βουλευτής Β’ Πειραιά και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα με την κα Νίκη Κωνσταντίνου.

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου η βουλευτής Β’ Πειραιά και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα με την κα Νίκη Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ) και τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΣΚΕΔΙ κ Ηλία Καλιώρα και συζήτησαν για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης, ο οποίος συνιστά το συνδετικό κρίκο της τοπικής παραγωγής με τον τελικό Έλληνα καταναλωτή-πελάτη. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης κατέστη σαφές πως οι άνθρωποι της εστίασης, του βασικού πυλώνα των τοπικών οικονομιών, εξακολουθούν να εμπαίζονται από την Κυβέρνηση με ημίμετρα όπως η προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στον καφέ, ακόμα και τώρα, που οι νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού, καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Στο αμέσως επόμενο διάστημα το ΜέΡΑ25 θα προχωρήσει σε πρόταση νόμου προκειμένου οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης, που συνιστούν το 15% του εργατικού δυναμικού της χώρας να μπορούν να επιβιώσουν της οικονομικής ύφεσης.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους