«Βομβάρδισαν» τη Μύκονο με λουκέτα λόγω «παραβιάσεων»: 4 υπεράριθμοι & 8 όρθιοι

30 Ιουλίου, 2021
bkybr2-e1599486633712

Η κυβέρνηση «βομβαρδίζει» τη Μύκονο με λουκέτα χωρίς καμία αιτία, συνεχίζοντας να πριονίζει τα «θεμέλια» του ελληνικού τουρισμού και να μεγενθύνει την επερχόμενη οικονομική καταστροφή. 

Η κυβέρνηση έστειλε μυστικούς αστυνομικούς με κάμερες που κατέγραψαν «παραβάσεις» σε γνωστό ξενοδοχείο, σε 2 κλαμπ στην Χώρα και σε παραλιακό εστιατόριο. Επιβλήθηκαν σε όλα οι ανάλογες κυρώσεις, οι οποίες επισύρουν το σφράγισμα για τρία από αυτά και πρόστιμο για μουσική σε άλλο ένα.

Όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου με προσφυγή η οποία συζητείται και αναμένονται οι αποφάσεις.

Στο ξενοδοχείο Destino που ανήκει στον Όμιλο Pasha το πάρτυ με τον Guy Berger είχε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπόμενο όριο οι οποίοι ήταν όρθιοι. Τελικά ο χώρος του εστιατορίου-κλαμπ σφραγίστηκε για μια εβδομάδα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. 

Όρθιοι υπεράριθμοι διαπιστώθηκαν και σε χώρο του Nammos του επιχειρηματικού σχήματος στο οποίο συμμετέχουν ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ, όχι στο  κυρίως εστιατόριο, αλλά στο beach bar που στεγάζεται δίπλα ακριβώς το οποίο θα σφραγιστεί για μια εβδομάδα. Την παράβαση διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα αστυνομικός με πολιτική περιβολή που βιντεοσκόπησε τον χώρο.

Αστυνομικοί με πολιτικά διαπίστωσαν τέσσερις πελάτες περισσότερους από όσους έπρεπε και οχτώ όρθιους(!) στο Guzel του Γιάννη Μωράκη, το οποίο επίσης σφραγίστηκε. 

Τέλος στο Void του Μπαμπη Πασάουγλου διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά την μουσική και επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.

Χωρίς καμία διάθεση υποστήριξης των παραπάνω επιχειρήσεων ( ούτως η άλλως υπάρχουν πολλά άλλα για να τις κατηγορήσεις), η μουσική, 4 υπεράριθμοι και 8 όρθιοι είναι μάλλον γελοίες αιτίες για να σφραγιστούν.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους