Βόλος: Καλούν τους πελάτες να φύγουν από τα καταστήματα, χτυπώντας μία κουδούνα (vid)

4 Σεπτεμβρίου, 2020
Βόλος: Καλούν τους πελάτες να φύγουν από τα καταστήματα, χτυπώντας μία κουδούνα (vid)
Τον δικό τους τρόπο για να… διώξουν ευγενικά και πάνω απ’ όλα με χιούμορ τους πελάτες τους πριν μεσάνυχτα βρήκαν καταστηματάρχες της Κουμουνδούρου, στον Βόλο.

Τον δικό τους τρόπο για να… διώξουν ευγενικά και πάνω απ’ όλα με χιούμορ τους πελάτες τους πριν μεσάνυχτα βρήκαν καταστηματάρχες της Κουμουνδούρου, στον Βόλο, όπως μπορείτε να δείτε στο video από site taxydromos.gr.

Με το μέτρο της υποχρεωτικής αναστολής της λειτουργίας των καταστημάτων από 00:00 έως και 7:00 να εξακολουθεί να είναι σε ισχύ στον Δήμο Βόλου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς του COVID-19 και οι παραβάτες να κινδυνεύουν με πρόστιμο 10.000 ευρώ, επαγγελματίες προχωρούν σε… δραστικές κινήσεις.

Εμπνευσμένοι από την ελληνική κωμωδία «Για ποιον χτυπά η κουδούνα» με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά και τον Διονύση Παπαγιανόπουλο, έβγαλαν τη δική τους… κουδούνα.

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυκτα, επαγγελματίας βγαίνει χτυπώντας την κουδούνα στην οδό Κουμουνδούρου, «σφυρίζοντας» τη λήξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

«Covid, covid», φωνάζει ρυθμικά, τα φώτα ανάβουν, «κι αύριο μέρα είναι» λέει δίνοντας το σύνθημα και οι θαμώνες προχωρούν στο… παρασύνθημα εκκενώνοντας τα μαγαζιά.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους