ΒΙΟΣΑΛ: Το ισχυρό Brand name, στο TUTTOFOOD, που τά ΄κανε σαλάτα!!!

15 Μαΐου, 2019
ΒΙΟΣΑΛ: Το ισχυρό Brand name, στο TUTTOFOOD, που τά ΄κανε σαλάτα!!!
Πρόσφατα, η ΒΙΟΣΑΛ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην έκθεση TUTTOFOOD, στο Μιλάνο. Το TUTTO FOOD είναι το διεθνές B2B show αφιερωμένο στη διατροφή

ΒΙΟΣΑΛ: Ένα ισχυρό Brand name, στο TUTTOFOOD, που τά ΄κανε σαλάτα

Πρόσφατα, η ΒΙΟΣΑΛ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην έκθεση TUTTOFOOD, στο Μιλάνο. Το TUTTO FOOD είναι το διεθνές B2B show αφιερωμένο στη διατροφή και το ποτό και διοργανώνεται από την Fiera Milano από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2019. Σε μόλις 6 εκθέσεις, έχει γίνει η ιδανική βιτρίνα για την παρουσίαση των προϊόντων των εκθετών της, στις εθνικές και διεθνείς αγορές.

 

 

 

H βιοτεχνία παρασκευής και τυποποίησης σαλατών ΒΙΟΣΑΛ ιδρύθηκε το 1985 στο 2ο χιλιόμετρο Τρικάλων-Πύλης. Η εταιρία έως και σήμερα διαγράφει μία μοναδική πορεία, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα προϊόντα της ΒΙΟΣΑΛ παρασκευάζονται από αγνές πρώτες ύλες, οι οποίες συλλέγονται από την ευρύτερη περιοχή του νομού, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Στα είδη που παράγει η ΒΙΟΣΑΛ συμπεριλαμβάνονται άριστης ποιότητας παραδοσιακές σαλάτες όπως τζατζίκι, τυροσαλάτα, κοπανιστή, ρώσικη, μελιτζανοσαλάτα, ταραμοσαλάτα, πατατοσαλάτα, καθώς επίσης κέτσαπ και μουστάρδα. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο ελληνικός κώδικας τροφίμων και διατίθενται χύμα, τυποποιημένα ή σε συσκευασίες catering, προσφέροντας πολλές επιλογές, ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις των καταναλωτών.

Με την άριστη ποιότητα και την αξεπέραστη γεύση των προϊόντων της, η ΒΙΟΣΑΛ κατάφερε να επεκταθεί σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. 

Το προσωπικό της εταιρίας συνεργάζεται με συνέπεια, οργάνωση και ομαδικό πνεύμα, έχοντας στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, των οποίων η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός αυτό δημιούργησε την ανάγκη μεταφοράς της βιοτεχνίας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με νέο εξοπλισμό, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες του εγχώριου και διεθνούς ανταγωνισμού. Σήμερα, σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα 2.500 τ.μ., με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τηρώντας πλήρως τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων (Πιστοποίηση ISO 22000), παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία διανέμει, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα, αλλά και μέσω αντιπροσώπων, σε σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ΒΙΟΣΑΛ δίνει υπόσχεση να συνεχίσει την εξέλιξή της με νέες ιδέες και αφοσίωση στις αξίες της, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος της είναι να συνεχίσει τη δημιουργία προϊόντων μοναδικής ποιότητας και γευστικής υπεροχής, φροντίζοντας έτσι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέγονται πάντα τα καλύτερα λαχανικά, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές καταλληλότητας, ώστε να παρασκευάζονται κάθε φορά γνήσιες παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Η ανοδική πορεία της εταιρίας συνεχίζεται και μένει πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία της Ολοκληρωμένης Ικανοποίησης του Πελάτη (Total Customer Satisfaction).

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους