ΒΙΟΣΑΛ: Ξεχωριστή παρουσία στην μεγάλη έκθεση τροφίμων GULFOOD στο Ντουμπάϊ

18 Φεβρουαρίου, 2020
ΒΙΟΣΑΛ: Ξεχωριστή παρουσία στην μεγάλη έκθεση τροφίμων GULFOOD στο Ντουμπάϊ
ΒΙΟΣΑΛ: Ξεχωριστή παρουσία στην μεγάλη έκθεση τροφίμων GULFOOD στο Ντουμπάϊ - Μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς εξελισσόμενες Τρικαλινές επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων.

Μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς εξελισσόμενες Τρικαλινές επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων, η ΒΙΟΣΑΛ που εδρεύει στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία τυποποιημένων σαλατών, συμμετέχει στην μεγάλη παγκόσμια έκθεση τροφίμων GULFOOD, που πραγματοποιείται από τις 16-20 Φεβρουαρίου 2020 στο μακρινό Ντουμπάϊ.

Εκεί βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες Ζήνα Ζαραμπούκα και Δημήτρης Χριστοδούλου, καθώς και τα στελέχη της Τρικαλινής επιχείρησης, για την προώθηση των πρωτοποριακών και μοναδικών σε ποιότητα και γεύση προϊόντων της ΒΙΟΣΑΛ, στοχεύοντας πλέον σε μεγαλύτερες αγορές, αφού η φήμη των προϊόντων της ΒΙΟΣΑΛ έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχει εξαπλωθεί παντού στην παγκόσμια αγορά.

ΒΙΟΣΑΛ: υψηλά στάνταρ ποιότητας και συνεχής ανάπτυξη

Το 1985 ιδρύθηκε στα Τρίκαλα η βιοτεχνία παρασκευής και τυποποίησης σαλατών ΒΙΟΣΑΛ που μέχρι σήμερα διαγράφει μία μοναδική πορεία στο χώρο της συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση, την ποιότητα και την γεύση των προιόντων για τα οποία είναι υπερήφανη. Η επιτυχία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, στο κύρος του ονόματος, στις σύγχρονες τεχνικές και στο άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Τα προϊόντα της εταιρίας παρασκευάζονται από αγνές πρώτες ύλες, οι οποίες συλλέγονται από την ευρύτερη περιοχή του νομού. Τζατζίκι, τυροσαλάτα, κοπανιστή, ρώσικη, μελιτζανοσαλάτα, ταραμοσαλάτα, σικάγο, κηπουρού, μαγιονέζα, αγιορίτικη, σκορδαλιά, πατατοσαλάτα, κέτσαπ και μουστάρδα, είναι τα είδη που παράγει η ΒΙΟΣΑΛ. Όλα τα είδη διατίθενται χύμα, τυποποιημένα είτε σε συσκευασίες catering και προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών, ενώ όλα τα προϊόντα πληρούν πλήρως τις προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο ελληνικός κώδικας τροφίμων και ποτών.

Με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την αξεπέραστη γεύση τους και πάντα σε συνδυασμό με το λογικό κόστος η εταιρία επεκτάθηκε σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Το εργατικό δυναμικό της βιοτεχνίας είναι είκοσι ένα άτομα και όλα προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Λειτουργώντας με συνέπεια, ομαδικό πνεύμα και οργάνωση, το προσωπικό της εταιρίας εργάζεται έχοντας ως βασικό στόχο την ποιότητα καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η συνεχώς αυξανόμενη, με το πέρασμα των χρόνων, ζήτηση των προϊόντων δημιούργησε την ανάγκη μεταφοράς της βιοτεχνίας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με νέο εξοπλισμό προκειμένου να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες του εγχώριου και διεθνούς ανταγωνισμού. Σήμερα, σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα 2.500 τ.μ., με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τηρώντας απολύτως τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων (Πιστοποίηση ISO 22000), παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία διανέμει, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα, αλλά και μέσω αντιπροσώπων, σε σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η «ΒΙΟΣΑΛ»ΕΠΕ δίνει υπόσχεση να συνεχίσει την εξέλιξή της με φρέσκες ιδέες, προσπαθώντας για το καλύτερο. Στόχος είναι η δημιουργία προϊόντων απόλυτης ποιότητας και γευστικής υπεροχής, φροντίζοντας έτσι απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Επιλέγονται πάντα τα καλύτερα λαχανικά, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές φρεσκάδας και καταλληλότητας ώστε να παρασκευαστούν γνήσιες παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται με όραμα και φιλοσοφία την Ολοκληρωμένη Ικανοποίηση του Πελάτη (Total Customer Satisfaction), από την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη κάλυψη των διατροφικών αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους