Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 72χρονος εκτελεί τον 39χρονο στην Κυπαρισσία

8 Απριλίου, 2021
ΚΥΠΑΡ

Προσοχή σκληρές εικόνες: Το κεντρικό δελτίο του Mega εξασφάλισε το βίντεο από τη στιγμή που ο 72χρονος στην Κυπαρίσσια πυροβολεί τον 39χρονο Κωνσταντίνο.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τις εικόνες που μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από τη στιγμή που ο 72χρονος στην Κυπαρισσία πυροβολεί και εν τέλει σκοτώνει τον 39χρονο Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Ο ηλικιωμένος, μπαίνει στο κατάστημα με προτεταμένο το περίστροφο και τη στιγμή που βρίσκονται εντός του μαγαζιού κι άλλοι πελάτες, πηγαίνει από το πλάι του πάγκου και ύστερα από μία δευτερολέπτων στιχομυθία, τον πυροβολεί δίχως δεύτερη σκέψη.

Ακριβώς μπροστά,  όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του Mega, είναι ένας πελάτης, ο οποίος σαστισμένος μεριάζει για να περάσει με αργό βήμα ο 72χρονος που μόλις είχε πατήσει τη σκανδάλη.

Ο πρώην λαχειοπώλης στην Καλαμάτα και πατέρας τριών παιδιών, δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και μάλιστα είπε κατά την κατάθεση του πως ήταν «θέμα τιμής». Μάλιστα παραιτήθηκε του δικαιώματός του να έχει δικηγόρο υπεράσπισης.

Θυμίζουμε πως ο 72χρονος είχε διαμαρτυρηθεί για τον «φουσκωμένο» λογαριασμό του, ύψους 170 ευρώ και ζήτησε από τον Κωνσταντίνο, να τον βοηθήσει να «σπάσει» το συμβόλαιό του. Όταν του εξήγησε ότι δεν γίνεται προκλήθηκε η ένταση και του είπε πως πάει να φέρει το όπλο του.

Το υλικό του Βίντεο κατέβηκε μετά από την πιο κάτω επιστολή που λάβαμε, εκ μέρους της οικογένειας (όπως τηλεφωνικά μας διαβεβαίωσαν και δεν είχαμε λόγους να αμφισβητήσουμε), από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 11.19 π.μ. 

Αξιότιμοι συναδελφοι,

Παρακαλουμε οπως αφαιρεθεί άμεσα, από την ιστοσελίδα σας καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, το οπτικό υλικό απο το εσωτερικό του καταστηματος Γερμανος στην Κυπαρισσια.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσιας. 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους