Βίντεο: Δείτε τι συνέβη όταν μια χορτοφάγος δοκίμασε κρέας για πρώτη φορά μετά 22 χρόνια

1 Ιουνίου, 2021
xortofagos

Τον τελευταίο καιρό, ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται μεταξύ κρεατοφάγων και χορτοφάγων και βίγκαν στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Μία χορτοφάγος λοιπόν αποφάσισε επιτέλους να δώσει μια απάντηση σε όλη αυτήν την συζήτηση.

Η Stephanie Potakis αποφάσισε να καταπατήσει τις συνήθειές της και να μείνει για μια μέρα μακριά από τα αγαπημένα της λαχανικά για χάρη του κρέατος.

Η Stephanie αποφάσισε να πάρει μέρος στο πείραμα της A.V. Club, που θέλησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της μετά από κάθε μπουκιά “απαγορευμένου” κρέατος για εκείνη. Η ίδια μεγάλωσε σαν χορτοφάγος και δεν είχε γευτεί κρέας για τουλάχιστον 22 χρόνια.

Μετά από τόσα χρόνια αποχής, ήρθε η ώρα να γευτεί και να μυρίσει τα αρώματα του κρέατος και η αντίδρασή της ήταν αποστομωτική, καθώς εξήγησε τι ακριβώς έλειπε από τη διατροφή της.

Η κίνησή της ωστόσο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με εκείνους που αγαπούν το κρέας να της επισημαίνουν όσα έχανε όλον αυτόν τον καιρό και τους χορτοφάγους να την κατηγορούν ότι εγκατέλειψε τα πιστεύω και τον αγώνα της για χάρη της γεύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους