Τώρα μπορείς κι εσύ να κάνεις πικ- νικ στους κήπους της βασίλισσας (photos)

19 Απριλίου, 2021
kipoi-2

Ξεπέρασε τους φόβους η βασίλισσα! Μάθε γιατί!

Ο χρόνος που πέρασε ήταν δύσκολος για όλους. Το ίδιο ισχύει και για τη βασίλισσα Ελισάβετ που αναγκάζεται για δεύτερη χρονιά να ακυρώσει την παρέλαση για τα γενέθλιά της ενώ παραμένει αποκλεισμένη από τον κόσμο στο Κάστρο του Windsor μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

 

Φαίνεται όμως πως η κατάσταση βελτιώνεται στη Βρετανία και η εμβολιασμένη πια βασίλισσα δεν φοβάται τόσο την πανδημία.

Ο τρόπος με τον οποίο μειώνονται οι νεκροί στο Λονδίνο εξαιτίας του covid19 έδωσε τη δυνατότητα στην Ελισάβετ να ανοίξει και πάλι το Παλάτι για το κοινό, το οποίο παρέμεινε κλειστό το 2020. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε δωμάτια του Παλατιού από τον επόμενο μήνα, ενώ και οι κήποι θα είναι ανοιχτοί ακόμα και για πικ νικ έναντι βέβαια εισιτηρίου.

Για την ξενάγηση στο Παλάτι θα χρειαστείς 55 ευρώ περίπου ενώ για την ξενάγηση τους κήπους θες περίπου 25 ευρώ. Αν θες και να κάνεις πικνίκ, θα χρειαστείς έξτρα 20 ευρώ.

Ο κήπος που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί έχει πάνω από 1000 δέντρα και 320 διαφορετικά λουλούδια.
Ταυτόχρονα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και το Windsor, το κάστρο που φιλοξενεί τη βασίλισσα από τις 17 Μαΐου. Το σπίτι της βασίλισσας στη Σκοτία, θα ανοίξει κι αυτό ξανά από τις 26 Απριλίου.

Πάρε μια γεύση από το Παλάτι και τους κήπους παρακάτω.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους