Τρελό εφόδιο το ECDL: Κοπέλα λέει στους γονείς πως έγινε στριπτιζέζ με παρουσίαση PowerPoint

22 Σεπτεμβρίου, 2021
ΣΤΡΙΠΤΙΖ
Μια νεαρή κοπέλα ένιωθε άγχος για το πώς θα πει στους γονείς της για τη στροφή στην επαγγελματική της καριέρα. Έτσι αποφάσισε να ετοιμάσει μια παρουσίαση στο PowerPoint για να τους πει ότι έγινε στριπτιζέζ.
Μια νεαρή κοπέλα που είναι γνωστή στα social media απλά ως “Λεξ” θέλησε να αποκαλύψει τη νέα της δουλειά στους γονείς της, χωρίς να τους κάνει να πάθουν εγκεφαλικό.
Η γυναίκα άρχισε να φανερώνει το μυστικό της λέγοντας ότι “δεν βλάπτει κανέναν”, αλλά ο λόγος που επέλεξε να τους το πει είναι επειδή θέλει οι δικοί της «άνθρωποι που αγαπά και εμπιστεύεται περισσότερο να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή της».
Παρούσα ήταν και η αδερφή της κοπέλας, η οποία βιντεοσκοπούσε την παρουσίαση και ανέβασε το βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.
«Το μυστικό μου δείχνει ότι είμαι ταλαντούχα, είναι άνετη, είμαι δυναμική. Το μυστικό μου δεν σημαίνει ότι είμαι έγκυος ή βρίσκομαι σε κίνδυνο» συνέχισε η Λεξ, πειράζοντας ακόμη περισσότερο τους γονείς της.
Τους είπε ότι αγαπά τη νέα της δουλειά ως στριπτιζέζ, και πως μ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να εκφράζεται ως χορεύτρια.
Άλλωστε, είναι σε θέση να διατηρεί την ανωνυμία της και την ασφάλειά της μιας και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές μαγαζί.
«Δεν υπάρχουν πονηρές δουλειές, ούτε τυχερά» και η νοοτροπία των νυχτερινών μαγαζιών στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είναι πολύ ανεκτική στο σεξ.
Χάρη στη νέα της δουλειά ως χορεύτρια στριπτίζ μπορεί να αγοράσει πράγματα, διαβεβαιώνοντας τους γονείς της ότι δεν έχει γίνει ιερόδουλος.
Στο τέλος της παρουσίασης, η Λεξ ρωτάει τη μαμά της και τον μπαμπά της εάν έχουν κάποια ερώτηση, και με τους δυο να απαντούν αρνητικά.
Όμως η μητέρα της συγκινημένη ευχαρίστησε την κόρη της που επέλεξε να μοιραστεί τι συμβαίνει στη ζωή της μαζί τους.
Όσο για τον πατέρα της, αυτός αρχίζει να τη χειροκροτεί, λέγοντας ότι αυτή είναι μια από τις πιο αστείες δουλειές που έχει αποφασίσει να κάνει ποτέ της.
Εξάλλου, δεν είναι και λίγο για μια στριπτιζέζ να μπορεί να καυχιέται στο βιογραφικό της ότι ξέρει και τέλειο PowerPoint.
Δείτε το βίντεο:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους