Τραγικό ντοκουμέντο από τη σύλληψη του σκηνοθέτη στο Κουκάκι!

19 Δεκεμβρίου, 2019
Τραγικό ντοκουμέντο από τη σύλληψη του σκηνοθέτη στο Κουκάκι!
Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας και καταγράφει την αντίδραση του σκηνοθέτη την ώρα της σύλληψής του στην –περίφημη πλέον – ταράτσα στο Κουκάκι.

Ανατριχιαστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και καταγράφει την αντίδραση του σκηνοθέτη την ώρα της σύλληψής του στην –περίφημη πλέον – ταράτσα στο Κουκάκι.

Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την ώρα της επιχείρησης και της σύλληψης του σκηνοθέτη και των γιών του, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open.

«Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς» ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης.

Νωρίτερα, φωτογραφίες του χτυπημένου από την αστυνομία σκηνοθέτη, είχε δώσει στη δημοσιότητα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους