Τουρίστας έκανε ότι αρρώστησε από το φαγητό ξενοδοχείου, αλλά τον πρόδωσε το Facebook!

13 Ιανουαρίου, 2019
Τουρίστας έκανε ότι αρρώστησε από το φαγητό ξενοδοχείου, αλλά τον πρόδωσε το Facebook!
Έχει γίνει η νέα «τάση» που απειλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις με πρόστιμα. Ευτυχώς, τα Social Media και συγκεκριμένα το facebook πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τα «ύπουλα» του σχέδια

Τουρίστας έκανε ότι αρρώστησε από το φαγητό ξενοδοχείου, αλλά τον πρόδωσε το Facebook!

Έχει γίνει η νέα «τάση» που απειλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις με πρόστιμα. Ευτυχώς, τα Social Media και συγκεκριμένα το facebook πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τα «ύπουλα» σχέδια ενός ακόμη τουρίστα, που ζήτησε αποζημίωσης λόγω «ασθένειας» στις διακοπές!

Όπως αποδείχτηκε μέσω των δημοσιεύσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φαινόταν ότι απολάμβανε τις διακοπές του, τη στιγμή που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν άρρωστος. Πλέον, ο σαραντάχρονος Justin Miller πρέπει να πληρώσει 20.000 λίρες, αφού ψευδώς ισχυρίστηκε ότι υπέστη διάρροια, κράμπες στο στομάχι, έμετο και πυρετό ενώ ήταν σε διακοπές στο Cape Verde.

Η πλεκτάνη του Miller όταν ο ταξιδιωτικός του πράκτορας, TUI, βρήκε φωτογραφίες φαγητού και ποτού στο Facebook κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Riu Touareg στο Boa Vista.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι οι διακοπές του είχαν καταστραφεί από την κακή υγιεινή και τα κακά μαγειρεμένα φαγητά, σύμφωνα με τη Daily Mirror. Μάλιστα, μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το εστιατόριο του ξενοδοχείου έλεγε: «Καλό φαγητό, το καλύτερο κινέζικο φαγητό που είχα».

Ύστερα από τις παραπάνω αποκαλύψεις, το Κρατικό Δικαστήριο του Κάρντιφ καταδίκασε τον Ουαλό με πρόστιμο £ 19.025. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ισχυρισμοί περί ασθενειών κατά τη διάρκεια διακοπών συνιστά ένα σύνηθες φαινόμενο της εποχής που επιλέγουν ως «τακτική» πολλοί τουρίστες που θέλουν να περάσουν καλά, αλλά να μην… πληρώσουν τα σπασμένα! Οι ποινές των δικαστηρίων είναι υψηλές προς αποφυγήν τέτοιων περιστατικών.

Με πληροφορίες από money-tourism.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους