Το σ’ αγαπάω αλλά…, ανοίγει αυλαία στη Θεσσαλονίκη

24 Ιανουαρίου, 2019
PwyD3j99yY58aLUPFSA8KoakMIctsVyhGwJKegJn
Μια νέα θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, που υπόσχεται να μοιράσει γέλιο και συγκίνηση στο κοινό

Το «Σ’ αγαπάω, αλλά…» ανοίγει αυλαία στη Θεσσαλονίκη!

Μια νέα θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, που υπόσχεται να μοιράσει γέλιο και συγκίνηση στο κοινό! Το ανατρεπτικό δράμα «Σ’ αγαπάω, αλλά…» είναι μια διαδραστική ζευγαροκωμωδία στη σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης βάζει ενεργά τον θεατή μέσα στο έργο!

Στην ξεκαρδιστική διαδραστική ζευγαρο-κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, που μετά από 6 χρόνια από τότε που πρωτοπαίχτηκε και αφού απέσπασε την αγάπη κοινού και διθυραμβικές κριτικές όπου κι αν ανέβηκε, με πολλές διανομές (περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, Αμερική, Καναδά, Κύπρο, Αφρική, Αυστραλία) επανέρχεται δριμύτερη και ανανεωμένη! Με ένα πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών στο δυναμικό της ξεκινάι την πορεία της από 25 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ της Θεσσαλονίκης! Ακολουθεί περιοδεία στην Ελλάδα, ενώ τον Μάρτιο θα καταλήξει στην Αθήνα για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο BROADWAY!

Το «Σ’ αγαπάω, αλλά…»  είναι μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη, διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με θέμα τον γάμο, το διαζύγιο και κατ’ επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή μετά κρίσης… Νεοελληνική πραγματικότητα, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και κυρίως πολλές ανατροπές! Πρωταγωνιστούν οι Παύλος Ευαγγελόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Αγγελική Λάμπρη και ο Αιμίλιος Ράφτης.

Το ΠΑΣΚΕΔΙ, ως αρωγός επικοινωνίας σε θέματα πολιτισμού και θεάματα που προάγουν την Παιδεία, καλωσορίζει την παράσταση και προειδοποιεί το κοινό: ετοιμαστείτε να σας μείνει αξέχαστη!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γιώργος Βάλαρης – Στέλιος Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία – σκηνικά – Φωτισμοί: Γιώργος Βάλαρης

Κοστούμια: Σοφία Δριστέλα

Μουσική- ηχητική επιμέλεια:  Νίκος Ραμός

Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Κων/νος Φρίγγας

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ- Θεσ/νίκη (25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9ΜΜ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 6 ΜΜ ΚΑΙ 9 ΜΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ: 7 ΜΜ

ΑΘΗΝΑ – ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY (από ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ)

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9ΜΜ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 6 ΜΜ ΚΑΙ 9 ΜΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ: 7 ΜΜ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 18 και 15 ευρώ

Εκτέλεση παραγωγής: Όψεις πολιτισμού

Πώληση εισιτηρίων 

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους