Το ΠΑΣΚΕΔΙ δηλώνει ΠΑΡΟΝ για τα καταστήματα εστίασης στη Μυτιλήνη

3 Απριλίου, 2019
Το ΠΑΣΚΕΔΙ δηλώνει ΠΑΡΟΝ για τα καταστήματα εστίασης στη Μυτιλήνη
Το παρόν στη γενική συνέλευση έδωσε και ο κ. Δημήτρης Μπάδρας (στο κέντρο), ως επίσημος συνεργάτης του ΠΑΣΚΕΔΙ, ο οποίος ανέπτυξε τις ουσιαστικές λύσεις που προσφέρει το Σωματείο

Το ΠΑΣΚΕΔΙ δηλώνει ΠΑΡΟΝ για τα καταστήματα εστίασης στη Μυτιλήνη

Με σημαντική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου, η γενική συνέλευση του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης.

Στον ένα μόνο χρόνο ζωής που μετρά ο Σύλλογος έχει ήδη να επιδείξει αξιόλογη δραστηριότητα και σοβαρή ενασχόληση αντιμετώπισης των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και ψυχαγωγίας στη Μυτιλήνη.

Η καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες Εστίασης στο νησί είναι δύσκολη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όπου η περίοδος οικονομικής κρίσης συνδυάστηκε με το προσφυγικό ζήτημα, με την Μυτιλήνη να «σηκώνει» μεγάλο βάρος για την αντιμετώπισή του. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η υψηλή φορολογία, η «βροχή» από ελέγχους υπό την απειλή προστίμων φέρνουν καθημερινά σε ιδιαίτερα πιεστική θέση τους καταστηματάρχες, αλλά και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για συνεργασίες και περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη τέθηκαν επί τάπητος, αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Δήλωσε παρόν το ΠΑΣΚΕΔΙ

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση, στην κορυφή της συζήτησης βρέθηκαν οι άδειες σχετικά με τη χρήση μουσικής στα καταστήματα. Το παρόν στη γενική συνέλευση έδωσε και ο κ. Δημήτρης Μπάδρας ως επίσημος συνεργάτης του ΠΑΣΚΕΔΙ, ο οποίος ανέπτυξε τις ουσιαστικές λύσεις που προσφέρει το Σωματείο, χορηγώντας νόμιμες άδειες με επίσημη αναγνώριση από τον ΟΠΙ, για τη χρήση μουσικής σε κάθε κατάστημα Εστίασης στην Ελλάδα.

Κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες των καταστημάτων Εστίασης στη Μυτιλήνη, ο συνεργάτης μας ο κ. Δημήτρης Μπάδρας παρουσίασε το σύνολο των υπηρεσιών νόμιμης κάλυψης και ενημέρωσης που παρέχει το ΠΑΣΚΕΔΙ, με σκοπό τη διευκόλυνση της καθημερινότητας κάθε καταστηματάρχη Εστίασης. Αυτό έγινε σαφές από τη συζήτηση είναι ότι η δοκιμασμένη και αποτελεσματική λύση του ΠΑΣΚΕΔΙ για την απόκτηση νόμιμης άδειας για αναπαραγωγή μουσικής, μέσα από την δυναμική συνεργασία του Σωματείου με τη Soundreef, βρετανικός κολοσσός διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής, εξασφαλίζει άμεση κάλυψη χωρίς καμία υποχρέωση σε Οργανισμούς.

Το ολοένα και μεγαλύτερο δίκτυο των μελών του ΠΑΣΚΕΔΙ αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στον κλάδο της Εστίασης από το 2004 μέχρι σήμερα.

 

 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΚΕΔΙ κ. Μπάδρας Δημήτρης (κέντρο)

 

Εκ του ΠΑΣΚΕΔΙ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους