Το ΠΑΣΚΕΔΙ απογειώνει την εστίαση: δωρεάν μουσική για τα καταστήματα με επίσημη αναγνώριση από τον ΟΠΙ!

26 Νοεμβρίου, 2018
Το ΠΑΣΚΕΔΙ απογειώνει την εστίαση: δωρεάν μουσική για τα καταστήματα με επίσημη αναγνώριση από τον ΟΠΙ!
Η Soundreef υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με το ΠΑΣΚΕΔΙ για τον κλάδο Εστίασης από 6 Σεπτεμβρίου 2018 και αποτελεί μία Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης Δικαιωμάτων Μουσικής

Το ΠΑΣΚΕΔΙ απογειώνει την εστίαση: δωρεάν μουσική για τα καταστήματα με επίσημη αναγνώριση από τον ΟΠΙ!

Όταν αγωνίζεσαι για υψηλές αξίες, στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείς! Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την αλήθεια και το ΠΑΣΚΕΔΙ είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε για να υποστηρίζει μόνο την αλήθεια και το δίκαιο όλων όσων εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τη διασκέδαση. Η επίσημη αναγνώριση από τον ΟΠΙ είναι γεγονός και αποτελεί συνολικά μία από τις ιστορικότερες επιτυχίες για τον ίδιο τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης!

Το ΠΑΣΚΕΔΙ των 15 ετών, των 35.000 μελών, με την επιμονή και υπομονή του, επειδή χρόνια τώρα ΠΟΤΕ δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές, αισθάνεται μόνο την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα χιλιάδες μέλη του για την στήριξη και εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην ιστορία του και στον δίκαιο αγώνα που έκανε από τον Ιούνιο έως και σήμερα για να νικήσει ενάντια στα ΄΄πισώπλατα΄΄ χτυπήματα που δέχθηκε από τον ΟΠΙ…!

Η δικαίωση, ωστόσο αν και άργησε, ήρθε! ΠΛΕΟΝ, ο ΟΠΙ, μετά το ανελέητο κυνηγητό που εξαπέλυσε εναντίον μας, αναγκάσθηκε να μας δικαιώσει, όχι επειδή το ήθελε, μα επειδή εν ονόματι του Νόμου, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά! Το ΠΑΣΚΕΔΙ μεσω της Soundreef ΑΟΔ και με το Νόμο!!! Είναι πια γεγονός: το ΠΑΣΚΕΔΙ έφερε την Soundreef για να κατακτήσει όλη την Ελλάδα!

Προβολή και κέρδη για τους καλλιτέχνες!

Οι νέοι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί στο ρεπερτόριο της Soundreef βλέπουν τα κέρδη τους από ειδική πλατφόρμα με τους κωδικούς τους και τα λαμβάνουν δίκαια και αυθημερόν στους λογαριασμούς τραπέζης τους. Όσοι Έλληνες δημιουργοί και καλλιτέχνες επιθυμούν το ίδιο, μπορούν μέσω του ΠΑΣΚΕΔΙ, να δοκιμάσουν τις ανατρεπτικές δυνατότητες της Soundreef και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα ξεφύγουν από την «απατηλή» πραγματικότητα που ζουν τώρα με τους εγχώριους οργανισμούς.

Η Soundreef υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με το ΠΑΣΚΕΔΙ για τον κλάδο Εστίασης από 6 Σεπτεμβρίου 2018 και αποτελεί μία Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης Δικαιωμάτων Μουσικής (Α.Ο.Δ.) στην Ελλάδα, μετά την υποβολή των κατά νόμο απαραίτητων εγγράφων και την ολοκλήρωση των διαδικασιών που ορίζει το άρθρο 4 του νέου Νόμου 4481/2017.

Αυτό φοβόταν όλοι τους, μα από αυτό που φοβάσαι καμιά φορά δε γλυτώνεις…

Ο υπερβάλλων ζήλος που επέδειξαν κάποιοι ανώνυμοι ή επώνυμοι για να μας συκοφαντήσουν την όλη διαδικασία, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τα μέλη του ΠΑΣΚΚΕΔΙ ακόμα και με την απειλή ότι θα μπουν φυλακή(!), με μοναδικό τους όπλο την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΟΠΙ, που είχε εκδοθεί τον Ιούνιο 2018, πλέον είναι ένας μύθος… Όλοι αυτοί οι «καλοθελητές» υπάλληλοι-εκπρόσωποι των Οργανισμών ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχείρισης και GEA, που, προσπαθώντας να πουλήσουν το μουσικό προϊόν τους, δυσφήμιζαν το ΠΑΣΚΕΔΙ, από εδώ και στο εξής θα καταγγέλλονται και θα διώκονται ποινικά για παρόμοιες πράξεις.

Ποια είναι η Soundreef®

Η Soundreef® είναι η πρώτη ΑΟΔ που αδειοδοτήθηκε στην Ευρώπη (από το Ηνωμένο Βασίλειο), αμέσως μόλις τέθηκε σε εφαρμογή η Οδηγία 2014/26/ΕΕ. Έκτοτε:

1)    Δραστηριοποιείται σε 21 χώρες

2)    Εκπροσωπεί περισσότερους από 31.000 δικαιούχους πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων

3)    Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει περισσότερα από 275.000 τραγούδια

4)    Το ρεπερτόριό της αποτελείται αποκλειστικά από ποιοτικά τραγούδια, πολλά από τα οποία έχουν ανέβει στην πρώτη θέση των charts στην Ευρώπη

5)    Όλα τα τραγούδια της είναι ηχογραφημένα και μεταδίδονται online με τα υψηλότερα standards (320 kbs @16 bit)

6)    Οι ακροατές της ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια το μήνα

7)    Παραμένει η μεγαλύτερη ΑΟΔ στην Ευρώπη και επεκτείνεται συνεχώς!

Ακούστε δείγματα μουσικής εδώ

Κρατική αναγνώριση για τη Soundreef από την αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου

Το ΠΑΣΚΕΔΙ διαχωρίζει τη θέση του, δηλώνοντας πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με Εταιρίες ή Φορείς που υποστηρίζουν ότι διαχειρίζονται εντός Ελλάδος συγγενικά δικαιώματα μουσικής, αλλά δεν είναι αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ο Νόμος ορίζει. Το ΠΑΣΚΕΔΙ φρόντισε να το επιτύχει αυτό με την Σύμβαση που υπέγραψε με την Soundreef. Ωστόσο, θεωρούμε υποχρέωση να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες της Εστίασης πως μέχρι στιγμής μόνο 2 ΑΟΔ αναγνωρίστηκαν επίσημα από το Υπουργείο Πολιτισμού, ένας από αυτούς είναι η  Soundreef.

Όλοι οι υπόλοιποι που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο, θα σας δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό καλό θα είναι να ΜΗΝ συνεργαστείτε με κανέναν άλλο φορέα ή εταιρία, εάν δεν σας αποδείξει εγγράφως ότι αποτελεί ΑΟΔ, αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Πολιτισμού. Με άλλα λόγια ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ για να αποφύγετε λάθη που θα σας κοστίσουν πανάκριβα…

Τι σημαίνει η συνεργασία με το ΠΑΣΚΕΔΙ για το κατάστημά σας:

α) Το ΠΑΣΚΕΔΙ προσφέρει την μουσική στα μέλη του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Με την ετήσια συνδρομή των 230€ αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο πλήρες ρεπερτόριο της Soundreef® για 1 χρόνο (365 ημέρες από την ημέρα εγγραφής), όσο δηλαδή διαρκεί και η εγγραφή σας ως μέλους. Η άδεια καλύπτει τη δημόσια εκτέλεση της μουσικής της Soundreef® στο κατάστημά σας για όσο καιρό διατηρείτε την ιδιότητα του μέλους. Δηλαδή αν κάνετε την Εγγραφή σας 30 Νοεμβρίου 2018, η άδεια Δημόσιας εκτέλεσης θα λήξει 30 Νοεμβρίου 2019 και όχι Δεκέμβριο 2018 που ισχύει για τους άλλους Οργανισμούς.

β) Η άδεια περιλαμβάνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef®, που σημαίνει ότι δεν πληρώνετε ΕΥΕΔ (κρατική ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ, αν αναπαράγετε μόνο το ρεπερτόριο της Soundreef®.

γ) Η άδεια περιλαμβάνει επιπλέον και τα συγγενικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef®, που σημαίνει ότι δεν πληρώνετε ούτε GEA!

δ) Μπορείτε να μεταδώσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαλέγοντας ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε από τα 41 live κανάλια (web radios) της Soundreef® με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής.

ε) Πολύ σύντομα, μάλιστα, η Soundreef® θα ετοιμάσει, ειδικά για το ελληνικό ρεπερτόριο του ΠΑΣΚΕΔΙ, 3 έως 5 νέα κανάλια με αποκλειστικά ελληνική μουσική!

στ) Αποκτάτε μια, ενιαία άδεια που περιλαμβάνει όλες τις εγκαταστάσεις σας μέσα και έξω.

ζ) Συμμετέχετε πλέον στα Προνόμια οφέλη των εγγεγραμμένων μελών του ΠΑΣΚΕΔΙ.

η) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προβολή, με φωτογραφικό υλικό, στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους