Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό – «Εγώ έβαλα τον σπόρο» (βίντεο)

12 Ιανουαρίου, 2021
faih-skorda-ant1

Σαν «βόμβα» έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας, όχι μόνο επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό.

Και μπορεί το πρωί της Τρίτης όλοι να περίμεναν την έναρξη της εκπομπής προκειμένου να ακούσουν το σχόλιο της Φαίης Σκορδά, ωστόσο η ίδια δεν αποκάλυψε τίποτα στην αρχή.

Μια ατάκα μόνο είπε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, «Εγώ εδώ είμαι, δεν επέστρεψα», όταν η ίδια τον ρώτησε πως είναι με εκείνη να χαμογελά αινιγματικά.

Όταν στη συνέχεια η Φαίη Σορδά ρώτησε και τον Αλέξη Μίχα πώς είναι και εκείνος απάντησε: «Είμαι με λίγες ώρες ύπνο», εκείνη είπε πάλι χαμογελώντας: «Όλα μια συνήθεια είναι, όλα».

Η είδηση όμως για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα φυσικά και σχολιάστηκε από το Πρωινό, όταν ο Βαγγέλης Περρής έδωσε πάσα στην Φαίη Σκορδά.

«Είναι η πρώτη είδηση, τηλεοπτική βόμβα για το 2021» είπε με χαμόγελο και ο Αλέξης Μίχας διάβασε το δελτίο Τύπου του Αντ1 για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, έδειξε ο σταθμός για μένα ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο. Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο. Για να έχεις μέσα σε λίγες ημέρες έναν τέτοιο δελτίο τύπου δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε. Ήταν πάμε να το κάνουμε. Ήμασταν το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα 8 χρόνια. Για μένα το σημαντικό δεν ήταν ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν ήμουν κάτι άλλο και έγινα κάτι άλλο» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό:


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους