Το Σωματείο εστίασης «ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ» προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, για τα Συνταγματικά δικαιώματα του κλάδου

25 Μαρτίου, 2021
dikastiriopaskedi

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Την 24η Μαρτίου 2021, με το υπ’ αριθμό Ε677/2021 Σχετικό Εισαγωγικό δικόγραφο, το Σωματείο εστίασης «ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ» προσέφυγε στην Δικαιοσύνη.

Οι σκληρές στιγμές που διανύει το Έθνος μας και οι τραγικές συνέπειες που έχει υποστεί ο κλάδος μας από την ανερμάτιστη πολιτική της Κυβέρνησης, μας επέβαλλαν να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπιστούμε τα πληγέντα Συνταγματικά μας δικαιώματα.

Διεκδικώντας την ισονομία και την ισοτιμία με τους υπόλοιπους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, κινητοποιηθήκαμε  προς αποκατάσταση της αδικίας που υφιστάμεθα ως επιχειρήσεις, διαμηνύοντας προς την κυβέρνηση ότι  η εξοντωτική επιχειρηματολογία της ΔΕΝ θα αφανίσει τον ζωτικό χώρο της εστίασης που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους τους οποίους οφείλουμε να προστατεύσουμε.

Δεδομένου ότι σε ΟΥΔΕΜΙΑ πολιτική παράταξη ανήκουμε, από ΟΥΔΕΝΑΝ φορέα  χρηματοδοτούμεθα και είμαστε αυτόνομοι, η μόνη δύναμη που διαθέτουμε είναι τα μέλη του Σωματείου μας, τα οποία καλούμε σε συστράτευση και γνωστοποίηση της ενέργειάς μας σε όλο τον κλάδο. Όλες οι δυνάμεις, που επιθυμούν την πρόοδο της Εστίασης & Διασκέδασης, να πράξουν το ίδιο, προκειμένου να ενδυναμώσουμε την προσπάθειά μας.

Όσον αφορά την δραστηριότητά μας στον αγώνα που ξεκινήσαμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, βρισκόμαστε στην διάθεση των μελών μας και μη, ζητώντας την αλληλεγγύη πάντων στο επόμενο βήμα της προσφυγής μας στην Δικαιοσύνη που άμεσα θα υλοποιηθεί με την, εν συνεχεία, κατάθεση Αιτήσεως Ακυρώσεως των αποφάσεων της κυβέρνησης, για την οποία θα σας ενημερώσουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Νίκη Κωνσταντίνου

Συμπληρώστε την αίτηση ΔΩΡΕΑΝ για να δείξουμε όλοι μαζί την τεράστια δυναμική του κλάδου!

Για την επιτυχία, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο όγκος των συμμετεχόντων!!!

Μπορούν να συμμετέχουν και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  *Μπορείτε προαιρετικά να ενισχύετε την προσπάθειά μας με ό, τι ποσό επιθυμείτε από 1 Ευρώ έως όσα μπορείτε

  Καταθέσεις- Εμβάσματα

  Αρ. Λογ/σμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 56 1108 2664 545

  IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545

  Κύριος Δικαιούχος Λογαριασμού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ


  ΠΑΣΚΚΕΔΙ

  Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


  Εγγραφή στο newsletter

  Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

  ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους