Τι; Η μαμά; Έλα να δεις πως έκανες τη μαμά

3 Οκτωβρίου, 2020
atyxhma08

-Γεια!!!

-Τι λέει;

-Ξέρω έχεις φρικάρει λίγο, αλλά κάτσε κι άραξε. Είναι λίγο περίεργο. Εγώ είμαι εσύ και εσύ είμαι εγώ. Ξέρω έχεις πολλές ερωτήσεις, κάτσε όμως κάτω γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο.

-Τι έπαθες; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες πως ήσουν ο καβαλάρης των δρόμων; Ο βασιλιάς της ταχύτητας; Τώρα τι; Νεκρική σιγή, μαύρα ρούχα….κόκκινα μάτια….Τι έγινε ρε μαγκάκο;

-Εσύ δεν ήσουν αυτός που δεν υπολόγιζε τίποτα; Έλα αγόρι μου, πάμε παρακάτω, μην αργείς….

-Σε ανατριχιάζουν οι καμπάνες ε; Για σένα χτυπάνε αγόρι μου…Για κανέναν άλλο….

-Τι; Η μαμά; Έλα να δεις πως έκανες τη μαμά….

-Τι ο μπαμπάς; Έλα να δεις κι αυτόν πως τον κατάντησες…

-Τι έγινε ρε φίλε; Γιατί δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου;

-Έλα μην αργείς, έχεις να δεις πολλά ακόμα…

-Έχεις δει φίλους να κλαίνε πάνω από φέρετρο; Ε τώρα θα το δεις.

-Έχεις δει τη μάνα σου να λιποθυμά και να ξυπνά στον ίδιο εφιάλτη; Όχι.

-Έχεις δει τον πατέρα σου να μην μπορεί να βγάλει μιλιά; Όχι.

-Ε τώρα θα τα δεις όλα.

-Τι; Τώρα θες να γυρίσει ο χρόνος πίσω ε;

-Τώρα είναι αργά εαυτέ….

-Ξέρεις πως είναι να πεθαίνεις; Είναι να ξυπνάς και να ξέρεις πως το αύριο δε θα ξημερώσει. Μαγκιά δεν είναι να πιεις ένα παραπάνω ποτό….Ούτε οι γκόμενες….Ούτε τα αυτοκίνητα….Ούτε οι μηχανές….Ούτε τίποτα….

-Ξέρεις τι είναι μαγκιά; Μαγκιά είναι να γυρίζεις σπίτι και να ξέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, ότι είσαι καλά. Αυτό είναι μαγκιά.

-Δεν είναι κρίμα να χάνεις τη ζωή σου από μια παραπάνω γκαζιά; Από μια παραπάνω γκαζιά; Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα…..Δεν είναι άδικο; Δεν είναι κρίμα να χάνεις τη ζωή σου, επειδή τι; Δεν φόρεσες μια ζώνη…..Ένα πράγμα που κάνει απλά ένα κλικ…..Δεν φόρεσες ένα κράνος….Εντάξει θα φτιάξεις και το μαλλί σου μετά….Δηλαδή έλεος…..

-Δεν είναι αστείο όλο αυτό…..Αστείος είσαι εσύ….Ή μάλλον τραγικός. Αυτή είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει. Κι έπειτα έρχεται το ΄΄έλα μωρέ, εγώ ξέρω να οδηγάω καλά…..Δε θα τύχει σε μένα….Κι όμως θα σου τύχει….

-Έλα πες μου πόσες φορές το έχεις πει αυτό; Πόσες φορές το έχουμε πει αυτό; Ακόμα κι εγώ ο ίδιος το έχω πει. Είμαστε λάθος.

-Κι ας μην έφτανε όλο αυτό…..δεν παίρνεις στο λαιμό σου μαγκάκο μόνο εσένα….παίρνεις και άλλους….

-Δεν είναι κρίμα να θρηνούν οικογένειες, επειδή εσύ ήπιες παραπάνω ε; Δεν είναι κρίμα να κλαίνε μανάδες και πατεράδες, επειδή εσύ ήθελες να το παίξεις περισσότερο μάγκας στη γκόμενα στο κλαμπ ε; Σου μιλάω.

-Τόσα λεφτά χαλάς στο κολογαμημένο κλαμπ….Τόσα λεφτά για ποτά…Δε μπορείς να κρατήσεις ένα δεκάρικο να πάρεις ένα ταξί να γυρίσεις σπίτι σου ε;  Κι όλα αυτά για να τρέξεις παραπάνω….Να προλάβεις τι;

-Όλα αυτά να προλάβεις να δεις ένα μήνυμα στο κολοκινητό σου…Κι όλα αυτά γιατί; Για να αφαιρέσεις τη ζωή σου και τη ζωή και άλλων ανθρώπων; Δεν είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα;

-Πόσο χαζοί είμαστε οι άνθρωποι;

-Την επόμενη φορά που θα μπεις στο αυτοκίνητό σου…..Την επόμενη φορά που θα ανέβεις πάνω στη μηχανή σου….Φόρα ζώνη….Φόρα κράνος και τήρησε τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας…..Δεν είναι αστείο…Παίζονται ζωές….

-Όταν δεν τηρούμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, δεν παίρνουμε στο λαιμό μας μόνο εμάς….παίρνουμε κι άλλα άτομα.

-Είναι κρίμα. Γιατί όταν πεθαίνουμε και πάμε εκεί ψηλά…..Δεν πεθαίνουμε μόνο εμείς…..

-Πεθαίνουν και τα άτομα που μας αγαπάνε!!!

Ένα μήνυμα ζωής από το ΠΑΣΚΚΕΔΙ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους