Τι είναι η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής

20 Δεκεμβρίου, 2021
Beethoven

Προηγούμενα θέματα:

Η <<άδεια δημόσιας εκτέλεσης>> είναι το έγγραφο που αντικατέστησε την παλιά «Άδεια μουσικών οργάνων». Η άδεια αυτή ζητείται πάντα κατά τη διενέργεια ελέγχων από τους αρμόδιους Δημόσιους φορείς: Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία, Τουριστική Αστυνομία, Λιμενικό και ΣΔΟΕ.

Ποιες είναι οι νομικές συνέπειες αν δεν διαθέτω ΄΄Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης΄΄;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλες οι επιχειρήσεις που έχουν έστω και ένα τρανζιστοράκι, πρέπει να διαθέτουν ΄΄Άδεια Δημόσιας εκτέλεσης΄΄για το ρεπερτόριο που αναπαράγουν. Την άδεια αυτή ζητά η Αστυνομία πλέον σε κάθε έλεγχο που διενεργεί, αλλά και το ΣΔΟΕ. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι η δημόσια εκτέλεση προστατευόμενων έργων χωρίς την άδεια των οργανισμών ΕΥΕΔ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, εκτός των αστικών και διοικητικών κυρώσεων, αποτελεί και ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με τουλάχιστον ένα χρόνο φυλάκιση και συνοδεύεται από 2.900€ έως 15.000€ πρόστιμο! Γνωρίζετε πολύ καλά και σεις οι ίδιοι, πως οι περισσότεροι έλεγχοι διενεργούνται Παρασκευή και η αυτόφωρη διαδικασία θα είναι επίπονη.

Επόμενο θέμα:  ΄΄Εάν δεν προμηθευτώ άδεια Soundreef® τι άλλες επιλογές έχω;”

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους