Θεσσαλονίκη: «Ούτε σε πόλεμο τόσους νεκρούς» φώναξαν εργαζόμενοι της e-food

14 Ιανουαρίου, 2022
e-food
Θεσσαλονίκη: «Ούτε σε πόλεμο τόσους νεκρούς» φώναξαν εργαζόμενοι της e-food

«Αθάνατοι» φώναξαν οι εργαζόμενοι της e-food που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο συναδέλφου τους εν ώρα εργασίας.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της e-food, Ηλίας Νεοχωρίτης, «ούτε σε πόλεμο θα είχαμε τόσους νεκρούς. Προχθές είχαμε ένα δυστύχημα και ένας συνάδελφος δεν γύρισε σπίτι του» ανέφερε, ενώ οι διαδηλωτές στη συνέχεια κράτησαν ενός λεπτού σιγή για όλους τους διανομείς και εργαζόμενους που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της e-food άφησαν στο πεζοδρόμιο, έξω από το ΥΜΑΘ, τα κράνη τους ενώ οι διαδηλωτές έγραψαν με σπρέι: «Τα κέρδη σας, οι νεκροί μας».

«Βρισκόμαστε εδώ να στηρίξουμε τον αγώνα, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε δωρεάν μέτρα υγείας και προστασίας για όλους τους εργαζόμενους. Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι προσφέρουμε με την εργασία μας, με τον κόπο μας και απαιτούμε τα κεκτημένα. Κεκτημένα γενεών» , τόνισε ο κ. Νεοχωρίτης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους